Žestoka svađa između Bosanca i Cece: „Marija je pevačina, Ceca je popularna i to je diskutabilno!“

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Takmičarski šou program „Zvezde Granda“ sa novim članom žirija Cecom Ražnatović, počinje da bude sve zanimljiviji iz nedelje u nedelju. Tako je prvu emisiju u novoj sezoni obeležilo Cecino priznanje da je na sudu sa svojim bivšim saradnikom Aleksandrom Milićem Milijem, dok će novu epizodu definitivno obeležiti provokacije Dragana Stojkovića Bosanca na Cecin račun.

Kako se može zaključiti iz najave emisije, Bosanac je potkačio novu članicu žirija, dok je takmičarka pevala njenu pesmu, što se njemu, očigledno, nije svidelo.

– Meni je cura okej, naročito prva pesma, a druga onako, nema tu Bog zna šta da se otpeva – počeo je sa provokacijama Bosanac, a vidno iznervirana Ceca mu je odmah odgovorila.

– E, neka si ga ti rekao Bosanac, da tu nema šta da se peva – uzvratila mu je iznervirana Ceca.

Damski stil i osmeh na licu: Ovako se Ceca pojavila na snimanju emisije "Zvezde Granda"!
Svetlana Ceca Ražnatović, foto: ATA images

Sukob između njih dvoje nastavio se i tokom emisije, kada je Stojković Ražnatovićevu nazvao popularnom pevačicom, a Mariju Šerifović pevačinom.

– A šta je Marija ako nije pevačica? Vanzemaljac? – upitala je Ceca.

– Ona nije pevač, ona je pevačina! – izričit je bio Bosanac i dodao da nisu svi pevači isti i onda novim odgovorom dolio ulje na vatru.

– Ceca je popularan pevač, ali bi se i to dalo diskutovati – zaključio je Stojković, što je izazvalo šok kod svih prisutnih na snimanju.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci