Zlatne odbojkašice samo za Toxic:“ Još uvek nismo svesne šta smo uradile“

Pročitajte još

Iza nas je još jedan sportom obojen vikend u kome je zanimljivih dešavanja bilo na pretek. Nismo gubili vreme uputili smo se na beogradski aerodrom.  Toxic ekipa sa ponosom je čekala  naše zlatne devojke. Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je selekciju Brazila  u velikom finalu Svetskog prvenstva!

Srbija je do zlatne titule šampiona planete došla trijumfom od 3:0. Ispred našeg objektiva prva je stala Slađana Mirković koju smo  za početak pitali kako je prošlo pitovanje:
-„Jedno dugo, dugo putovanje da se dodje do ove medalje. Mnogo sam ponosna na celu ekipu na ceo naš rad, počeli smo u maju mesecu i radili svaki dan mukotrpno da bi krunisali sve ovo najsjajnijim odličjem.“

Vice šampionke olimpijskih igara, na tronu su evrope, a ovom uspešnom nizu dodale su i svetsko zlato. Može li da se opiše ovaj osećaj Slađana je odgovorila:

-“ Još uvek nismo svesne šta smo uradile, trebaće par dana da se utisci slegnu i jednostavno ćemo biti svesne.“

Vremena za slavlje u Holandiji nije bilo, a gde će naše devojke proslaviti ogroman uspeh otkrila nam je Bojana Milenković:

-„Prvo večeras očekujemo balkon to je san snova svakog sportiste, a posle će sigurno uslediti neka žurka.“- rekla je Bojana.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci