Pevačica je oplela po njoj zbog pesme, a evo šta joj je poručila!

ZORANA MIĆANOVIĆ ODGOVORILA MARIJI ŠERIFOVIĆ NA PROZIVKE!

Nakon što je božićna verzija njene pesme "Sikter" izazvala burne polemike na društvenim mrežama, oglasila se i sama pevačica Zorana Mićanović.

Pročitajte još

Zorana je sada prokomentarisala reakcije publike, ali i Marije Šerifović, koja je iskritikovala autore pomenute pesme.

– Pratim reakcije publike, neko je super prihvatio, a drugi kritikuju. Vidim da je nastao haos zbog nje. Tekst je malo glup. Ne znam da li se kajem što sam je snimila ili ne, donela mi je više pregleda na originalnoj pesmi, ali sa druge strane, trpim kritike zbog teksta – rekla je Zorana za Telegraf Jetset i dodala da oseća određenu vrstu neprijatnosti dok peva pesmu.

– Malo mi je neprijatno dok pevam „spremna da popijem litar džeka“, jer može da stvori pogrešnu sliku o meni. Ja nisam neko ko konzumira alkohol i zbog toga se kajem. To je zasmetalo i mojim roditeljima koji su mi nakon što sam otpevala pesmu rekli „možda nije trebalo ovo da radiš“, ali šta je tu je. Meni je važno da se u pesmi nigde ne vređa Božić – istakla je ona i osvrnula se na kritiku koju je uputla Marija Šerifović.

 Videla sam Marijin komentar, ali ona u tom komentaru ne vređa mene i ne kritikuje mene, nego autore teksta. Sa Milijem se nisam videla, zato što je otišao u Tursku na odmor, ali porazgovaraćemo kada se vrati – navela je Zorana za pomenuti medij i dodala da prati komentare na mrežama.

– Ispratila sam da je stranica „Negujmo srpski“ kači svaki dan, da su oni pokrenuli celu priču i ne ljutim se, ne vidim čak ni ružne komentare ispod njihovih objava. Da li ću snimiti nešto slično ili ne? Sigurno ne, jer ja nisam pevačica koja treba da peva parodije – zaključila je Zorana.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci