[acf field="pre_title"]

Zorana Pavić priznala: “Osećam se i izgledam bolje nego ikada!”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Zorana Pavić je neko ko je sinonim za pozitivu, a da je osmeh njen lajt-motiv, dokazala je i ovoga puta, donevši nam lavinu dobre energije. Gostujući u emisiji “Tranquilo”, Zorana je u svom prepoznatljivom stilu, zasijala punim sjajem.

Pored odličnog raspoloženja i maestralne lajv izvedbe čuvenih hitova uz pratnju klavira, Zorana je otvoreno pričala o muško – ženskim odnosima, istakavši da žena mora imati partnera koji može da prati njenu energiju. Takođe, otkrila je značenje tetovaža koje ima, rekavši da je čuvaju Čegevara i jedan andjeo, a na Tijanino pitanje – Da li se sada definitivno oseća u svojoj koži bolje nego ikada, odgovorila je kao iz topa – naravno.

„Tranquilo“, foto: Toxic

– Ja sam sigurna da je u svemu što radimo, prevashodno bitan duh. Da bi došli do nekih rešenja, taj duh mora da se održava. Ja sam imala prilično problema, neke poremećaje hormonske i slično, s tim što, neću da lažem, naravno da se nisam ugojila od vazduha… Toliko sam srećna da se sve to nekako sklopilo i da sam se ja vratila u svoju kožu. -otkrila je, izmedju ostalog, Zorana.

Celu izjavu pogledajte u videu:

“Tranquilo” sa Zoranom, Nikolinom Kovač i Ivanom Pavković, tri fantastične dame koje su nam donele smeh i emocije u studio, očekuje vas i večeras, u repriznom terminu, na Toxic Folk kanalu, od 18 časova.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci