[acf field="pre_title"]
Ovo je tajna njenog dobrog izgleda!

Zorana Pavić se prepolovila, a samo ovu stvar je promenila u ishrani!

Zorana Pavić je u proteklih godinu dana smršala 20 kilograma i svi će se složiti da izgleda bolje nego ikad.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica je godinama vodila bitku s viškom kilograma, a onda su se, kako kaže, složile kockice i danas je mnogi čak i ne prepoznaju budući da je svoju liniju dovela do savršenstva, piše Blic.

 Tako su se složile kockice u mom životu i to u momentu kada sam bila na jednoj rigoroznoj dijeti pred premijeru svoje nove pesme. Tada mi je pomogao i laserski centar, tako da smo obostrano koristili jedni drugima uz potpuno drugačiji način života. Često me pitaju da li jedem. Naravno, ali na potpuno drugačiji način – ispričala je Zorana.

 Ranije uopšte nisam doručkovala, a sada je to obavezan ritual i to voće koje pre nikada nisam imala u svom programu. Uvek se setim bakinih reči: ‘Doručak pojedite sami, ručak podelite sa prijateljima, a večeru dajte neprijatelju’. Bake su zaista uvek u pravu, a ja sam sve kontra radila. Drago mi je da sam ponovo u svojoj koži, jer se bolje osećam. Zadovoljnija sam kao žena i više u svom poslu mogu da dam – zaključila je pevačica, optimistična kao i uvek, koja posle perioda koji nas je sve zadesio ima skromne želje.

– Sreća je da radim posao koji volim, ali i da moja okolina i ja budemo živi i zdravi, kao i da što više putujem, da budem voljena i da volim – izjavila je Zorana Pavić.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci