[acf field="pre_title"]

„SMRŠALA SAM 30 KILOGRAMA“ Zorana Pavić ispričala detalje RIGOROZNE DIJETE!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Srpska pevačica uspela je da posle 30 godina „kuburenja s viškom“ skine čak 30 kilograma, a sada otkriva i da je „bilo momenata kada je bukvalno ginula“ zbog figure.

„I nije bilo rezultata. Imala sam neki zdravstveni problem, ali ne bih o tome. Za ovo kako ja sada izgledam je zaslužan laserski centar i moja upornost i ogromna volja. Kada vidite prve rezultate onda imate i više volje da nastavite dalje i istrajete“, priča Zorana za „Srpski Telegraf“.

„Smejaće se svi, ali biću iskrena. Uradila sam neke baš rigorozne varijante. Kada sam krenula, molila sam se i rekla: ‘Jao, Bože, samo nemoj da mi oduzmeš obline. Molim te, ostavi mi grudi i guzu. I on je uslišio moje molitve. Imam drugarice koje su izgubile grudi i zadnjicu. Meni se dugo nisu slagale kockice, sada vežbam baš dosta. Pošto sam se to molila i dogodilo se, ne znam kako, sada se i drugi šale: „Idemo i mi da se molimo“, rekla je pevačica.

Pevačica je otkrila da liniju održava vežbama i rigoroznom dijetom, ali naglašava da je važno „da bude super u svojoj koži“:

„Kada mi kažu da sam lepa, prema tome nemam nikakav odnos. Lepa, to je relativna stvar. Nekome je neko lep samo zato što ga voli. Možda nije meni i tebi. Magija nije u broju kilograma, magija je u nama. Onda ako se složi da tu magiju možemo da plasiramo, onda je to dar od Boga“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci