[acf field="pre_title"]

Zorica Brunclik: „Najkredibilniji žiri je bio dok smo Lukas i ja bili tamo“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Na samom početku muzičkog takmičenja „Zvezde granda“, pre šest godina bila je jedan od članova žirija, a sada se poznata pevačica Zorica Brunclik dotakla kompetentnosti članova žirija, a sebe predstavila kao najveselijeg među njima.

– Ovo je bio najkredibilniji žiri, ispred koga je bila čast da nastupiš. Svaki komentar dobijen od ovog sastava upućen kanidatu bio je sa poštovanjem, uvažavanjem i sa velikim obzirom, rekla je Zorica.

Takođe, ona smatra da je ovaj šou učinila potpuno drugačijim.

– Ja sam živost i neku energiju unosila u taj projekat, jer sam tako osećala. Kada je neko bio dobar, imala sam veliku potrebu da to i kažem – ističe pevačica i otkriva da se najbolje slagala sa Acom Lukasom.

Kaže da joj je kao članici žirija najbitnije bilo to odakle dolaze takmičari.

– Da li imaju ta deca imaju šta da obuku, da li su imali za autobus da dođu? Oni su imali želju da izađu iz tog nekog svog života. Ja sam neko ko je na prvo takmičenje otišla u gumenim čizmama u julu mesecu, crne gumene čizme do ovde, koje mi je mama namazala zejtinom. Ja sam toliku želju imala da izađem iz te sirotinje i toliko sam volela da pevam, pretpostavljam da 98 odsto kandidata ima tu istu želju i da ih više od polovine dolazi sa pričom sličnoj mojoj. I sad ja treba da kažem nekoj tananaoj duši, ti nisi obučena za scenu. Smatrala sam da nije ok da tako uradim, moje kolege su smatra da znaju i da se razumeju… Ja sam rekla doviđenja – navela je ona u emisiji „Sceniranje“ na Kurir televiziji.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Aleksandra Aleksov
Aleksandra Aleksov
Novinar na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci