Žustra kao i uvek! Milica Pavlović sletela u Dubai o poručila:“Što bi Brazil bio bolji? Ko to kaže da je tako?!“

Pročitajte još

Pevačica Milica Pavlović večeras će u Dubaiju napraviti atmosferu za pamćenje, otvaranje srpske fan zone za sve navijače naše reprezentacije prva će otvoriti ova pop diva.  Momente  pre samog nastupa zabeležila je kamera Toxica.  U sunčanoj šetnji sa našom voditeljkom Tijanom Milica je otkrila koliko je strasna u navijanju i koja su njena očekivanja  kada je plasman naših Orlova upitanju:

-„Jako sam žustra, opsujem popijem, pojedem sve što nađem ispred sebe. Samo moram da vodim računa da neko saovog područja ne zna naš jezik, da me uhapse kad budu čuli koje ću psovke koristiti (smeh). Ja sam pikirala zlato i ništa manje, ako ne bude ništa naravno. Oni su toliko fenomenalni oprostićemo im i dočekati ih najbolje moguće jer znamo da su otišli sa željom da ostavre najbolji mogući uspeh. Čujem neke komentare kao “ nema šanse, ispadamo“ a li i mi imamo inat a i sportiste kakve imamo. Što bi Brazil bio bolji? Ko to kaže da je tako?-“ poručila je žustro pop diva.

 

Pored napornih tonskih probi i vežbanja za večerašnji nastup, uspela je malo i da predahne i nađe vremena za odmor:

-„Drago mi je da su naši domaćini ovde iako su ljudi sjajni generalno na ovom područuju. Ja sam zadovoljna i prvi put kada sam došla u Dubaji zavolela sam ga zbog tog gostoprimstva. Lepo sam iskoristila vreme pre koncert jučerašnji dan mi je protekao sa raznim prijateljima, posetila sam dva restorana koja volim, otišla na plažu koja mi je bila prva na umu, bukirala sam sebi jedan prelepi hotel koji ima u sklopu  bazen na 77. spratu  i mogu reći da je najlepši na svetu.“

A šta nam je još ispirčala otkrićete brzim klikom na video ispod:
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci