NAPOKON KOD KUĆE

Zvezda serije „Istine i laži“: Bio sam uplašen za svoj život!

Pročitajte još

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Zvezda popularnije serije „Istine i laži„, Svetislav Bule Goncić, bio je zaražen koronavirusom i zbog bolesti je bio hospitalizovan u  Zemunskoj bolnici. On je u bolničkoj postelji bio devet dana, a otkrio je da mu nije bilo svejedno i da se plašio za svoj život.

„Nije mi bilo svejedno dok sam bio u bolnici, sve vreme sam bio uplašen. Sve vreme sam osežao anksioznost i stalno sam mislio o svojim najbližima“ – izjavio je glumac u jutarnjem programu „Prve“ televizije.

Kada je pušten na kućno lečenje on je odmah otišao iz Beograda i sada boravi u porodičnoj kući u Despotovcu sa suprugom i mlađom ćerkom. Na pitanje, kako se sada oseća, rekao je da je dobro i dodao:

„Osam do devet dana sam proveo u Zemunskoj bolnici, sa, srećom, blagim simptomima. Dakle bio sam u onoj manje rizičnoj grupi, a posle bolnice sam bio u izolaciji. Dani u bolnici bili su naporni za mene, međutim hvala zdravstvenim radnicima i medicinskom osoblju Zemunske bolnice koji su činili sve da nam olakšaju, pomognu i prate nas u svakom trenutku, da bi nažalost ovo što se dešava mnogima mnogo lakše prošlo. Imali su savršenu proceduru od pola 6 ujutru, do kasno u noć. Non stop su nam merili saturaciju kiseonika, temperaturu, obilazili nas. Ti ljudi rade non-stop u zaštitnim skafanderima, čine sve kako bismo što lakše izašli iz ove teške prirodne katastrofe“- izjavio je čuveni glumac.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Katarina Lazarević
Katarina Lazarević
Urednik toxictv.rs portala

Povezani članci

 
spot_img

Najnoviji članci