Toxic Video Produkcija

"Toxic Production" Video produkcija nudi profesionalne usluge izrade svih vrsta video formata filmske i muzičke produkcije. Video snimak kao oblik promocije daje najjači utisak na krajnje korisnike, jer snažno publici prenosi poruku u kombinaciji slike, zvuka i pokreta. Video promocija je najuticajniji medijski alat bez svake sumnje. Uz naše znanje i iskustvo i zajedničkim idejama i saradnjom, zabeležićemo Vaš spot, reklamu, pesmu, koja će očarati široki auditorijum TV i internet korisnika.

Reference

Pogledajte našu referentnu listu. Ponosni smo na naše uspehe. Zadovoljstvo je veliko posle svakog završenog projekta.

Naši klijenti

Naši klijenti Vam najviše mogu reći o kvalitetu naših projekata i predanosti našeg produkcijskog tima.

TV Produkcija

Filmska produkcija, spotovi i muzička produkcija...profesionalno na svakom polju.

Tehnika

Raspolažemo najkvalitenijom profesionalnom opremom. Najsavremenije kamere, objektivi , dronovi i ostala prateća oprema...

Kompletne usluge

Naše usluge zaokružuju kompletan proizvodni proces, bilo da ste umetnik ili kompanija. Imamo iskustva i znanja da svaku Vašu ideju realizujemo u projekat koji će unaprediti Vaše poslovanje i povećati produktivnost.

Naš studio

Postprodukcija

Poslednji kadar je tek početak magije. Postprodukcija preuzima sirov materijal na obradu, animaciju, kreiranju efekata. Iskusan tim stručnjaka će pretvoriti magiju u realnost.

Montaža

Tim montažera će u datim rokovima sklopiti najkvalitetnije video i zvučne materijale i izvući maksimum iz kadrova.

Kolor korekcija

Kolor korekikcija je veoma bitan element video projekta. Pažljivim odabirom boja, njihovog inteziteta i rasporeda, stvaramo jedinstvena i zanimljiva vizuelna rešenja.

Muzički studio

Iskusni inženjeri zvuka, zajedno sa najvišim standardima akustične i tehničke opreme, ulivaju sigurnost da će Vaš i naš rad u studiju biti optimalni i produktivni.

Toxicshowreel

Toxicshowreel

Lidl Srbija

Kompanija

Lidl Srbija garantuje kvalitet po povoljnoj ceni. Kao savremeni diskontni lanac fokusiramo se na postavljanje dobrih osnova. Efikasni procesi i pouzdana saradnja sa našim partnerima garantuju najbolji odnos cene i kvaliteta i pažljivo odabran asortiman.

MaxBet

Sportska kladionica

Biti u toku sa svim sportskim trendovima za nas je imperativ! Pratimo najnovija dešavanja iz oblasti sporta i sportskog klađenja. Obezbeđujemo najbrži protok i dostupnost informacija svim korisnicima.

Arena Group

ARENA CHANNELS GROUP

Mi smo ti koji smo izveštavali o Nikoli Jokiću kada niko nije hteo na basket sa njim. Pratimo ga i sada kada je jedan od najboljih u NBA ligi. Mi smo pratili Mesija i Ronalda kada su na svom kontu imali manje od 50 postignutih golova.

Aca Lukas

Muzičar

Aleksandar Vuksanović je rođen 3. novembra 1968. godine u Beogradu. Umetnički nadimak „Lukas” dobio je po nazivu splava na Novom Beogradu, gdje je nastupao početkom 1990-ih godina.

Darko Lazić

Muzičar

Rođen je 13. oktobra 1991. godine u Brestaču kod Pećinaca. Osnovnu školu završio je u Holandiji, gde je živeo više od osam godina. Talenat za bavljenje muzikom nasledio je od svog oca Milana.

Maya Berović

Muzičar

Maja Berović je debitovala 2007. godine. Proboj se desio u februaru 2011. godine nakon izlaska njenog trećeg albuma Maya i uspeha balade „Djevojačko prezime” koja je osvojila nagradu Hita godine u Sarajevu.

Milica Todorović

Muzičar

Milica Todorović pevačica i glumica, najpoznatija kao pobednica Zvezde Granda. Emir Kusturica je prepoznao Miličin talenat za glumu pa je tumačila ulogu Azre u njegovoj operi „Vreme Cigana“.