[acf field="pre_title"]

Aleksandar Srećković Kubura: „Serija u kojoj se ja pojavim, mora biti hit!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Proslavljeni glumac Aleksandar Srećković, poznatiji kao Kubura, na sceni traje bezmalo tri decenije, očaravajući svojim ulogama, kako pozorišnu, tako i publiku kraj malih i velikih ekrana.

Svi ga znamo kao opasnog i surovog Smuka iz filma „Balkanska međa“, strogog i pravičnog inspektora Marka Gvozdenovića iz serije „Istine i laži“, komandanta Če Geveru, pomalo zavidnog Radeta Pašića iz „Montevidea“.

Serija u kojoj je on imao jednu od zapaženijih uloga, a koja je nedavno emitovana na malim ekranima, svakako su i „Kalkanski krugovi“, koja je odjeknula i doživela veliki uspeh među gledaocima, a on je u emisiji „DeToxic“ otkrio kakvi su njegovi utisci, ali i šta to novo možemo očekivati od njega u narednom periodu.

– Uskoro izlazi serija „Beležnica“, ne radim na tome, to smo završili. Sada su se završili „Kalkanski krugovi“, to je bilo moje i uskoro bi trebalo da snimam za američku produkciju, ali to ne smem sada da otkrivam – bio je iskren Kubura i dodao:

– Jeste, šta da ti kažem, serija u kojoj se ja pojavim, mora biti hit, to je to. Videli ste kako je i ranije bilo. Tako da će sve to biti super.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci