[acf field="pre_title"]

SPEKTAKL U BEOGRADU: Admiral okupio čak 17 zemalja u prestonici!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

U vikendu za nama, tradicionalno u Srbiji održao se fudbalski turnir pod okriljem Novoinvestment firme koja je upravo zadužena za proizvodnju gaming opreme i tehnologije.

Kao glavni saradnici Admiral i AdmiralBet krupnim koracima osvaja srpsko, ali i svetsko tržište. Tome u prilog ide činjenica, da je na turniru učestovalo 24 tima, sa ljudima iz 17 različitih zemalja.

Foto: Toxic

Kao voditelj ove sportske manifestacije našao se frontmen grupe „Montenigers“ Igor Lazić-Niggor, koji je priznao da ne propušta ništa što je upravo u organizaciji domaćina AdmiralBeta, ali i da svaki svoj slobodan trenutak koristi kako bi održao kondiciju i sportski duh:

-“ S obzirom na moje godine praktikujem da se malo razgibam što je i veoma potrebno svakom telu. Igram fudbal dva puta sedmično kao i stoni tenis, takođe ako nađem vremena obožavam da voz biciklu. Kad pređeš pedeset godina iako kažu da su najbolje godine taj „vrh“ treba održavati, a ne padati. (Smeh)
Dosta sportova sam trenirao, medju njima je bio i fudbal, košarka, tenis nekih desetak godina. Takođe, vaterpolo sam krenuo ali sam video da nije to baš sport za mene.“ istakao je poznati pevač.

Tijana Ranđelović, foto: Instagram

Iza nas su dva dana sjajnog provoda za zaposlene koji su stigli sa svih strana Evrope. Četiri godine se čekalo zbog epidemiološke situacije, Novomatic slavi svoje uspehe, ali i jača timski duh kompanije. Svim ovim aktivnostima prijateljsku kao i tehničku podršku daje naša Toxic televizija.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci