[acf field="pre_title"]

„POSLOVE DELIMO RAVNOPRAVNO“ Ivana Krunić samo za TOXIC PORTAL:“ Ne razmišljam o kuvanju, Bane je sjajan u tome!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Popularna pevačica Ivana Krunić postigla je sjajne rezulate u svojoj solo muzičkoj karijeri. Za veoma kratko vreme, Ivana je osvojila publiku svojim glasom i stasom.

Iako lepu pevačicu ne možemo tako često da vidimo na javnim dogadjajima zbog njenih poslovnih obaveza, ovog puta to nije bio slučaj. Ekipa Toxic portala imala je priliku da sa ovom prelepo crnkom popriča o raznim temama.

Za sam početak našeg razgovora, Ivana je otkrila njen stav prema estetskim korekcijama :

Za mene estetska hirurgija predstavlja lepu stvar, sve dok se to radi umereno i žene sebe na taj način ulepšavaju, a ne sebe da poružne, zaista imamo mnogo primera na našoj estradi devojke koje su to lepo uradile. Konkretno kad sam ja u pitanja, ja se jesam ohrabila da ubacim malo hijalurona u usne, htela sam da probam, ali sad kako vreme prolazim vidim da mi lepše stoje moje prirodne usne-ispričala je pevačica za Toxic.

U nastavku samo za Toxic, Krunićeva je podelila sa nama i kako se snalazi u kuhinji, ali i šta najviše obožava da degustira :

Prvo je ne kuvam, jedino što znam da spremim jesu te stvari koje se termički ne obradjuju. Najviše volim keteringe da pravim, volim da ukrašavam neke meze, i da iznenadim svoju jaču polovinu, ali on je taj koji kuva i to mnogo dobro radi, i njegova najveća želja je da otvori svoj restoran , kaže Ivana kroz osmeh.

S obzirom na to da se zima približava, atraktivna pevačica istakla je zbog čega  baš ove godine iščekuje odmor :

-Planirali smo da krajem oktobra ili u novembru otputujemo u toplije krajeve, i da se prvi put odmorimo jer moj dečko Bane i ja nikad nismo išli sami na odmor od kad smo zajedno“-objasnila je Ivana Krunić.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci