[acf field="pre_title"]

Ovo je jelovnik Cece Ražnatović, a otkrila i trik kako nikad nije gladna!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Jedna je od najzgodnijih pevačica, Svetlana Ceca Ražnatović, kao i većina žena ima trenutke kada nije zadovoljna svojim izgledom.

U jednom periodu i ona je kuburila s kilogramima i nije se dobro osećala u svojoj koži, te je odlučila da potpuno promeni način ishrane. Ceca kaže da se već godinu dana hrani po savetu nutricioniste.

– Skroz sam promenila način razmišljanja o ishrani. Nije stvar u tome da li ću da smršam, već da jedem zdrave namirnice – započela priču Ceca i otkrila da se pre nekoliko godina ugojila pet kilograma, jer nije vodila računa o ishrani:

– Nikad nisam imala problem sa kilažom, jer mi je genetika odlična. Medutim, pre izvesnog vremena počela sam da se gojim. Suočila sam se sama sa sobom i rekla sebi da želim, pre svega, zdravije da živim! Posetila sam sjajnu nutricionistkinju, koju godinama znam preko zajedničkih prijatelja. Ona mi je stalno govorila: „Dođi, Ceki, da ti samo malo korigujem ishranu“, a ja sam uvek nalazila izgovore da meni to ne treba. Bila sam ubeđena da se zdravo hranim, a uz sve to sam postila svaki post. Na kraju sam shvatila da želim promenu, pozvala sam je i zajedno smo napravile plan po kom se hranim. Pošto obožavam meso i salatu, ishrana mi se bazira na tome.

Takođe, ona ne krije da ponekad oseti potrebu za slatkišima, ali i za to ima rešenje.

– Kada mi se jede nešto slatko, pojedem, ali po recepturi nutricionistkinje. Verovali ili ne, postoji recept za zdravi voćni puding. Takođe je važno biti umeren u svemu. I ako pojedete nešto što ne bi trebalo, bitno je da se sutra vratite svom režimu, a ne da govorite: „Od ponedeljka ću“ – istakla je ona za „Hit Informer“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci