[acf field="pre_title"]
OBOŽAVA DA SE SREĐUJE I ULEPŠAVA

Ana Bekuta: Mlađe koleginice su lenje i odmah bi pod nož

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Iako je ušla u sedmu deceniju po njenoj eneregiji, stavu, izgledu mnogi to nikada ne bi primetili. Pevačica Ana Bekuta nikada nije krila da voli da se sređuje u kozmetičkim centrima i da se trudi da izgleda što mlađe i prirodnije. U emisiji „DeToxic“ pevačica je pričala šta joj najviše smeta na svom telu i kako održava fit liniju.

„Ono što ne mogu da postignem vežbanjem ja se ne libim da potražim pomož stručnjaka. Nešto sa čim žene uvek imaju problem jesu ruke, i ja volim da radim tretmane nadlaktice. U mojim godinama nisam zadovoljna kako mogu da uradim biceps i triceps i taj deo želim da mi je što više zategnut“ – bez ustručavanja nam je rekla Bekuta.

Pevačica tvrdi da još nema potrebe da ide pod nož jer moderna tehnologija može da pomogne. Ona ne krije da koristi botoks, hijaluron i sve neinvazivne metode ulepšavanja i dok joj one daju razultate, presrećna je.

Pevačica je prokomentarisala i svoje mlađe koleginice koje zarad lepote pristaju na estetske operacije, a onda se kaju.

„Mislim da moje mlađe kolegnice mnogo greše. Sve ono što izgleda neprirodno nikome nije lepo. Dosta devojaka znam koje urade nešto na sebi pa se pokaju i onda hoće da se vraćaju na staro, pa ponovo pod nož. Takođe, ova mlađa generacije je lenja, neće uopšte da vežbaju. Zatezanje gluteusa je moguće vežbama i napornim treninzima, a one idu prečim putem. Kada se na kraju operišu, mnogima ni ne uspe, a neke nisu zadovoljne. Zato sam ja za ove prirodnije stvari“ – kaže Bekuta.

Iako većina njenih kolega ne radi i Ana je među njima, kaže da je to ne brine jer smatra da je najbitnije zdravlje ljudi. Međutim, pevačica je veoma optimistična i smatra da će se situacija uskoro stabilizovati jer je zakazala koncert za početak oktobra.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci