[acf field="pre_title"]
OTVORENO O SVOJOJ SUPRUZI

Ljuba Perućica: „Katarina ume da bude prilično zahtevna“

"Mi se super slažemo, ali se ne razumemo kada su fotografije u pitanju"
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Rado viđen gost naše televizije jeste i pevač Ljuba Perućica. Raspoložen za dobar provod sa nama, ali i razgovor, otkrio nam je kako sada provodi vreme kada nema nastupa.

„Iako nema toliko dešavanja, ja se nisam ulenjio. Radim na nekim novim kaverima, tačnije radim na 11 starih pesama koje zaslužuju da se otpevaju ponovo i da im se da neki novi zvuk. Imam i svoje pesme koje bi trebalo u narednih nekoliko meseci da predstavim publici. Uglavnom, svoje slobodno vreme koristim da se pozabavim stvarima koje volim da radim“- rekao je pevač u „DeToxic“ emisiji i dodao:

„Ne radim uopšte i sve je stalo, ali se desilo da uzmem mikrofon u sred dana kada moje kolege rade u kafiću. Ja im izađem u susret i uključim se. Nastupi mi nedostaju. Volim svoj posao i uželeo sam se mikrofona.“

Između ostalog, sa pevačem smo razgovarali i o njegovoj lepšoj polovini, a on nam je istakao da se njih dvoje odlično slažu.

„Mi se super slažemo, ali se ne razumemo kada su fotografije u pitanju (smeh). Njoj ne treba mnogo fotošopa, a ona ume da bude prilično zahtevna, pa se nekada čak naljuti tokom slikanja i onda izgubi volju za tim. Ona islika oko 50 fotografija dok ne odaberemo onu jednu koja je najbolja“- kaže Ljuba i dodaje da korona nije mnogo uticala na njihov odnos, te da oni svakako provode 24h zajedno.

Podsetimo, pevač je nedavno ekskluzivno za naš portal govorio o svom velikom hobiju, a to je fotografija. Tada je istakao da je pored pevanja, to njegova druga ljubav.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci