[acf field="pre_title"]

Milica Tomašević: “Glumci su posebna sorta ljudi”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Popularna glumica Milica Tomašević osvrnula se na profesiju kojom se bavi i otkrila nam da i pored prepreka koje ima mnogo voli svoj poziv:

-“Da, ume da bude prepreka kao i u svakom poslu, ali nije teško jer ja volim svoj posao.”-rekla je.

Milica nam je priznala da su glumci generalno teški za saradnju ali da sebe ne ubraja u tu kategoriju:

-“Ima nas raznih, glumci su posebna sorta ali ja sam drukčija, pristupačna i volim komunicirati sa ljudima. Ne ubrajam se u glumce koji su teški za saradnju.”-rekla je.

Zanimalo nas je da li se Tomaševićevoj dešavalo da u novinama vidi svoju sliku pored teksta vezanog za neku pevačicu ili rijaliti učesnicu:

-“Da li mi se dešavalo?! Mislim da ne. Nemam problem ni sa tim stvarima jer mi je najbitnije da je neko dobar čovek a to da li peva muziku koja se meni ne dopada pa Bože moj. Rijaliti ne bih komentarisala.”-bila je jasna Milica.

Glumica nije krila da je uzore imala u svojoj porodici ali ne i u poslu:

-“Kad su idoli u pitanju, nikad ih nisam imala, bar što se posla tiče jer ja sam idole stvarala u svojoj porodici, idol mi je mama kao i baka i sve te vrednosti koje su mi usadile trudiću se da prenesem jednog dana i svojoj deci.”-rekla je.

Milicu smo pitali da li postoji neko od koglega sa kim bi volela da sarađuje u budućnosti:

-“Ne znam šta da vam kažem, mogu reći da je to Bred Pit ali koliko je to realno. Ne znam i nisam razmišljala o tome, videćemo šta će vreme da mi donese.”-zaključila je glumica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci