[acf field="pre_title"]
NEIZMERNA RADOST

Ponosna baka male Teone otkriva: „Olivera će biti stroga majka, a Vuk pravi mekušac“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Reper Vuk Mob je pre 3 dana iz porodilišta izveo svoje dve princeze, verenicu Oliveru Konatar i ćerkicu Teonu. Vidno uzbuđen što će ih konačno videti, pred našim kamerama je otkrio kako se oseća. Nema sumnje da su njihovi najbliži presrećni, a ovaj radosni događaj komentarisala je i novopečena baka Nena Gojković, Vukova mama.

„Možete da me zovete kako god želite, baba sam i po godinama, ali sam pre svega baba svom prvom unučetu. Ja rečima ne znam opišem svoju sreću. Čini mi se da sam bila uzbuđenija nego kada sam se ja prvi put porađala. Doživela sam da mi prvi sin dobije dete. Sad čekam i ovog drugog“- rekla je ponosna baka u „DeToxic“ emisiji i dodala da li će biti stroga:

„Ne znam. Prema svojoj deci sam bila stroga, pa ću verovatno sada biti malo blaža. Kažu da se unuče više voli nego sopstveno dete, tačnije više mu se posvećuje pažnja jer se ima mnogo vremena. Smatram da će Olja biti strožija majka, nego što će Vuk kao otac. On će biti mek kao pamuk. Uglavnom su takvi očevi sa ćerkama. Moja snaja će uživati, posveti će se detetu i svom mužu“.

Podsetimo, Vuk je za naš Toxic portal istakao da Teonu neće mnogo razmaziti, već da će biti pravi borac. Takođe, on je obajvio i novu pesmu „Samo ti“ koju je posvetio svojoj ćerki, ali i lepšoj polovini.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci