[acf field="pre_title"]
STIL KOJI SE LJUDIMA DOPADA

Sharan Allegro: „Doneli smo šou koji je nesvakidašnji“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sa njim je uvek dobra zabava i smeh do suza. Njegove goste svi obožavaju, a pred kojima su razni izazovi. Sluša se najbolja muzika, a njegove originalne fore ne mogu, a da ne oduševe. On je domaćin talk show-a „Sharanova radionica“ i sultan kojeg žene obožavaju. On je Sharan Allegro, zaštitno lice Toxic TV-a. Ekipu „DeToxic“ emisije nije mogao da odbije, a evo šta nam je zanimljivo otkrio.

„Tek smo krenuli sa emitovanjem emisije, ali za sada nam ide super. Doneli smo neki šou koji je nesvakidašnji i nije poput svih ostalih talk šou formata. Imamo drugačiji pristup svemu tome, ambijent je kao radionica gde se nalazim ja koji nisam ni obučen kao voditelj niti se tako ponašam. Moje ideje su često kompleksne i teške, a vrlo često i neprihvatljive. Svakako, ljudima se dopada ovakav stil.“- rekao je Sharan i dodao:

„Veoma sam samokritičan. Moja emisija je dosta „free“ i ima mnogo improvizacije. Postoje i dramski delovi u kojima su skečevi. Često pogledam svoju emisiju i za nešto što smatram da ne ispadne baš najbolje, uvek je super. Želeo sam da emisija bude u svakom smislu „frendly“-pet frendly, kids frendly. Nađe se i po koja psovka, ali to je sve realnost. Drago mi je što je i momak iz Hrvatske tu sa nama. Mogu da kažem da je svaka sledeća emisija sve bolja i bolja“.

Takođe, evidentno je da su pripadnice lepšeg pola potpuno odlepile za njim i da je u spotu „Žena od sultana“ pokupio sve simpatije. On je imao stidljiv odgovor na to.

„Takva uloga mi je doprinela da se ljudi zapitaju ko sam ja ustvari, a dobijam i mnogo poruka na Instagramu. Kada su shvatili ko sam i kada su spojile sve moje uloge onda ispadne da sam dobar frajer“- istakao je Sharan kroz smeh.

Podsetimo, svakog petka od 22 časa imate prilike da gledate emisiju „Sharanova radionica“ samo na Toxic TV-u. Ne propustite dobru zabavu i smeh.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci