[acf field="pre_title"]
UVEK ISKREN

Đorđe David: Ja nisam kockar!

"Ja na ovo ne gledam kao pasiju, nego kao određenu vrstu mentalnog opuštanja" - rekao je pevač.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevača Đorđa Davida zatekli smo u jednom slotu klubu, a on je samo za „DeToxic“ kamere pričao otvoreno o porocima kojima nije mogao da odoli.

„Ja nisam čovek koji je kockar, ali onda kada sam sa njima ušao u priču, samo sam shvatio da u trenucima kada treba da se slože neke kockice u glavi, ja ću umesto da igram igrice na telefonu ubaciti dve hiljade dinara i igrati aparate tako da uopšte ne razmišljam o dobitku. Na ovaj način ubijam vreme i preispitujem svoje misli. Ja na ovo ne gledam kao pasiju nego kao određenu vrstu mentalnog opuštanja“ – rekao je pevač.

S obzirom na to da smo pričali o porocima zanimalo nas je i da li je nekada imao iskustva sa nekim težim porocima.

„Mene droga nikada nije zanimala i ako su mnogi pisali svakakve priče o meni. Neke novine su mi platile za takve laži jer sam ih dobio sudskim putem. Ja imam samo na to da dodam, kada bi svi bili narkomani i alkoholičari kao što sam ja ova bi bila zemlja zdravih muškaraca. Nemam poriv za tim stvarima. Mnoge prijatelje i prijateljice sam sahranio zbog toga.“ – rekao je David.

Interesovalo nas je koju pesmu naručuje u kafani.

„Ja volim jednu Cecinu pesmu i emotivno je kapiram jer smatram da je kroz tu pesmu bila najiskrenija kao žena, a to je „Pustite me da ga vidim“. To je pesma koju i dan danas volim da naručim u kafani kada sam sa prijateljima“ – rekao je pevač.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci