[acf field="pre_title"]
POHVALE I PODRŠKA KOLEGINICI

Emir Đulović: Jelena Karleuša je neko ko uvek ide ispred vremena

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sigurni smo da svi vrlo dobro znaju reči velikog hita „Cipele“, a da li bi izvođač ove pesme zaista spavao u garaži? Ekipa „DeToxic“ emisije je tu da to otkrije, a talentovani pevač Emir Đulović nije bežao od naše kamere, već je bio veoma raspoložen za razgovor.

„Svima je poznato da već duži period boravim u garaži, a kako je izašla pesma „Cipele“ svi su me smestili u garažu i ne izbijam odavde. Kažu da se desilo nešto posebno kada je izašao duet sa koleginicom Andreanom Čekić i meni je drago što su nas od početka svi podržali, kako mediji tako i publika. Da nema vas ovo ne bi uspelo, ali smatram da je ovo zajednički uspeh svih nas“-rekao je pevač i dodao:

„Ja sam pre mnogo godinao rekao da ili ću biti pevač i umentik koji će da razveseli publiku ili se neću baviti ovim poslom. Zaista, ja nisam pristalica takvih stvari, skandala, smatram da imam mnogo boljih kvaliteta. Čovek u ovom poslu može da pokaže mnoge stvari, a da se to ne vezuje za skandale. Nemam loše iskustvo, kako sa novinarima tako i sa svim kolegama. Jako sam srećan i zadovoljan. Samo ovako da se nastavi i da nas zdravlje posluži“.

Takođe, prokomentarisao je svoje koleginice, ali smo pokušali da otkrijemo i njegov ljubavni status za koji su, verujemo, mnoge pripadnice lepšeg pola zainteresovane.

„Neko ko je poseban i unikat na našoj javnoj sceni je Jelena Karleuša. Ona je zaista neko ko vredno radi na pesmama i pevanju. Sve reči hvale imam za nju. Njen nastup je nesvakidašnji i ide ispred vremena. Što se tiče žena, svoj privatni život pokušavam da sačuvam za sebe. Ne volim da mešam privatno i poslovno, a neka za sada ostane tajna da li sam zauzet ili nisam“-rekao je Emir za naše kamere.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci