[acf field="pre_title"]

Cvija iskreno u emisiji „The Real Life“: „U Cirihu sam nastupao sa 17 godina“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Još kao klinac obožavao je rap muziku, a danas je na muzičkoj sceni već 15 godina. Stefan Cvijović Cvija u emisiji „The Real Life“ otvorio je dušu i ispričao svoju priču. Bez okolišanja razgovarao je o svojim počecima, sa kim je radio prvu pesmu, kada je posto popularan.

Naš domaćin, Mack Dames, Cvijin muzički stil nazvao je „muzikom za ribice“, a Cvija se složio sa tim i smatra da je jedan od začetnika komercijalnog repa.

-Nažalost kada sam počinjao nisam bio previše aktuelan na televiziji, i gde god smo ja i moji ortaci nastupali dolazilo je mnogo ljudi da nas sluša jer nismo dobijali medijski prostor. Nismo bili dostupni ljudima i zato smo punili klubove. Sećam se svog prvog nastupa, to je bilo u klubu „Underground“ sa 17 godina – rekao je Stefan u emisiji „The Real Life“.

Cvija se prisetio i svog prvog nastupa u inostranstvu u Cirihu, otkrio sa kim je sve radio i koliko je dueta u karijeri imao. Od Elitnih odreda, Dare Bubamare, Željka Vasića, Saše Matića pa sve do Sanje Balkanike.

Šta je sve mladi reper pričao pogledajte večeras u emisiji „The Real Life“ u 20 časova, dok se repriza emituje ponedeljkom na Toxic Rap-u u 20 časova.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci