[acf field="pre_title"]

Prvi intervju Vojaža bez Breskvice!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

U poslednje dve nedelje fanovi mladih pevača, Breskvice i Vojaža, su u potpunom šoku jer su Anđela i Mihajlo raskinuli. Iako se njihovi verni pratioci nadaju da će doći do pomirenja mladi izvođči se ne oglašavaju od kada su stavili tačku na njihovu ljubavnu romansu.

Još jedan od dokaza da nije došlo do obnove veze jeste i da su spot za pesmu „Beli grad“ napravili od zajedničkih fotografija i starih video snimaka.

U poslednjem intervjuu koji je Vojaž dao u emisiji „Real life“ svima je bilo neobično što je našeg domaćina ugostio u svom studiju bez svoje lepše polovine, ali Breskvica je imala opravdanje što nije došla.

-Breskvica je sada bolesna, pa nisam hteo da je maltretiram da dolazi. Nemoj da se brineš nije koronavirus, ali biće prilika da radite sa njom, možda čak i uradite isto ovako intervju samo sa njom – rekao je Vojaž u emisi „Real life“.

Na pitanje kako nastaje njegova muzika, mladi izvođač je imao veoma romantičan odgovor:

-Svaka moja pesma koja je napisana je pisana iz srca i zbog ljubavi i posvećena je mojoj lepšoj polovini. Dosta klinaca ne može da skapira šta ja radim i šta pišem, i tek kada se zaljube postaće moji fanovi i siguran sam da će je onda razumeti. Mnogi me pitaju šta je naša muzika i kakav je to zvuk, ali na to ne mogu konkretno da odgovorim. To je posebna muzika i poseban zvuk, to su Vojaž i Breskvica – tako je pričao u decembru Mihajlo u emisiji „Real life“.

Emisiju sa Vojažom možete pogledati na Toxic TV – u u 20 časova, dok se repriza emituje ponedeljom na Toxic Rap-u u 20 časova.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci