[acf field="pre_title"]
POČETKOM SEPTEMBRA KREĆE EMISIJA

Šaran najavio svoj novi šou-program na Toxic TV-u!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Muzički producent, Šaran Alegro, radi punom parom iako se svi odmaraju i čekaju da dođe malo povoljnije vreme. Pesma „Žena od sultana“ kojiu je napravio za mladu pevačicu, Tijanu Milentijević i dalje je najslušanija letanja pesma, a nema kolege koji ga nije pohvalio.

Za manje od dva meseca tandem je pokorio Youtubu i imaju 33 miliona pregleda i tu se ne zaustavljaju. O čuvenoj saradnji i detaljima snimanja Šaran je pričao u emisiji „DeToxic“.

-Počeo sam saradnju sa Tijanom jer sam shavtio da tržištu nedostaje jedan jak i dobar ženski vokal. Ona je stvarno super pevačica i siguran sam da sve što napravimo biće odlično. Takođe, ne možete da ne primetite da Tijana izgleda super i da svi govore kako je prelepa – rekao je Šaran koji tvrdi da mu novac nikada nije najbitniji faktor u poslu.

-Kada mi je Bog dao talenat da mogu da stvaram dobru muziku trudim se da to radim najbolje. Novac mi nije motivacija ni kada radim sa Slađom, ni sa Bobom, kao ni sa Tijanom. Ono što sam dobio taj dar ja to moram da „izbacim“ iz sebe, ali ja to ne mogu bez ovako talentovanih ljudi, kao što je u ovom slučaju Tijana.

I dok naporno radi sa svojim saradnicima i već smišlja nove projekte i pesme, Šaran se prihvatio još jednog posla. Naime, sredinom septembra na Toxic TV-u počinje njegova emisija, tačnije „Šaranova radionica„.

-U pripremi je moj šuo koji će se zvati „Šaranova radionica“ gde je jedan deo stvarno moto radionica. Ugostiću sve poznate goste, naravno i moju Tijanu. U prvoj toj pilot emisiji će Slađa Alegro biti moj glavni gost. Šou je odlično napravljen i smišljen i siguran sam da će gledaocima biti jako zanimljiv za gledanje. Mislim da će stvarno biti dobro jer takav šou nije viđen – rekao je producent.
Prethodni članak
Sledeći članak

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci