[acf field="pre_title"]

Sloba Radanović otkriva: „Policija mi je oprostila sitne saobraćajne prekršaje“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevač Sloba Radanović sa ekipom Toxic – a nikada nije imao tajni, pa je upravo u „DeToxic“ emisiji otvorio dušu. Pričao nam je o odnosu sa devojkom Jelenom, nastupima, finansijskoj situaciji, ali i o nekim prekršijama. Naime, pošto smo se sa njim vozili, zanimalo nas je da nam otkrije da li ga je nekada policija kaznila.
– Ne kršim policijske propise u saobraćaju, ponekad mi se desi da me je uhvatila kamera za neka sitna prekoračenja, otprilike 10 na sat više od dozvoljenog. Ipak, mnogo puta policija mi je i oprostila neke sitne prekršaje jer vide da se ne bahatim. Volim da vozim oštro, jer ako u Beogradu ne vozite oštro ostaćete u gužvi ceo dan – rekao je Sloba.

Priznao je da ponekad šarmira policiju zbog sitnih prerkšaja, a kako šarmira svoju devojku Jelenu?

-Mnogo volim da usrećujem druge ljude, više volim drugima da kupujem i poklanjam. Od srca sve kupujem i sve je iskreno. Jeleni isto volim da priređujem iznenađenja. Za njen rođendan sam joj napravio posebnu tortu od namirnica koje je tada smela da jede – otkrio nam je pevač.

Publika pevača obožava, ali zbog situacije sa koronavirusom nastupa u klubovima je sve manje.

Ne smeta mi što nema toliko nastupa, ako sam radio tri godine bez prestanka, mogu sada sebi malo da priuštim i da odmaram. Ako nisam do sada nešto zaradio, bolje da i ne radim više. Ja vodim način života koji nije rasipnički i ne trošim pare na gluposti – rekao je pevač.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci