[acf field="pre_title"]
UVEK NA VISINI ZADATKA

Tamara Krcunović: Glumci nemaju vremena za privatan život

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Naši glumci rade puno parom i za njih nema odmora. U novoj DeToxic emisiji ugostili smo glumicu Tamara Krcunović koja nam je pričala o svojoj ulozi u novoj seriji „Zlatni dani“, a tu se takođe pojavljuje i njen dugogodišnji prijatelj i kolega Andrija Kuzmanović.

„U svakoj epizodi se pojavljuju neki novi likovi, cela porodica, komšije. Dešavaju se stalno neke peripetije sa ljudima koji dolaze u njihove živote. Pokušavaju da imaju neku intimu u porodici, ali ne uspevaju. Sada su drugačija vremena i običaji pa nije baš uobičajeno da postoji intima. Meni toliko prija što ja konačno radim neku seriju gde su neki divni odnosi i ljudi, a to je upravo ono što nam treba u ovim trenucima gde nije sve bajno“ – rekla je Tamara.

„Glumački posao nije lak kako se inače čini ljudima. Da li snimamo na hladnoći ili po vrućini, goli i preobučeni za taj trenutak, to su sve stvari na koje smo navikli. To je deo našeg posla. Kada su duga snimanja, vi snimate po ceo dan, onda dođete kući i učite tekst za sutra, a poteškoća je ta da nemate vremena za privatan život i morate da uskladite sve tih nekoliko meseci. Svaki trenutak snimanja je bitan i imate obavezu da se to snimanje desi. Glumac mora da bude prisutan, ako dođe do toga da se neko razboli ili dođe nespreman i umoran, trpi cela ekipa“ – dodala je glumica.

Takođe, otkrila nam je da je bila u velikom strahu zbog cele situacije oko koronavirusa.

„Bila sam u strahu, pa mi i sam taj odmor nije toliko prijao. Brinula sam šta će biti sa ljudima i šta će se dešavati sa doktorima i generalno sa celim svetom. Jos uvek sam u nekom strahu i nadam se da nam se za jesen neće ponoviti isti scenario“ – rekla je Tamara.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci