[acf field="pre_title"]
EMOTIVNO I ISKRENO

Tijana eM ekskluzivno otkriva: „Ovo neću nikada oprostiti“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ono što je odjeknulo u svim medijima jeste vest da je pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana eM, pre tri dana doživela fizičko nasilje od strane svog partnera. Iako je bila vidno potresena, stala je pred naše kamere i otkrila šta je zapravo istina.

„Trudim se da budem dobro i pokušavam da sve to ostavim iza sebe. Želim da zaboravim i nastavim dalje. Ne bih mnogo detaljisala, ali je meni najbitnije da sam sada dobro i nadam se da ću iz svega ovoga izaći jača nego što sam bila. Savetovala bih sve žene da postupe isto kao ja. Možda će im u tom trenutku biti teško da donesu takvu odluku. Vremenom shvatiš da je to prava odluka. Hvala Bogu, pa ja imam podršku od svih ljudi koji me poznaju, vole i misle da je ispravno to što sam uradila“- istakla je Tijana i dodala:

„Da, prijavila sam ga policiji. Smatram da je to najbolje rešenje bilo u tom trenutku, kako za mene tako i za njega. Ranije je bilo nekih sitnih nesuglasica, ali takvih stvari zaista nije bilo.“

Takođe, mnoge zanima da li je pevačica spremna da oprosti ovako krupnu stvar.

„Definitivno ovo ne bih nikada oprostila. S obzirom na to da sam pozvala policiju na svoju ruku, to je za mene poslednje. Nakon toga ne postoji nikakav prostor za oproštaj. Moji roditelji su se, takođe, jako potresli i nikada ne može da ti bude svejedno kada je dete u pitanju. Ipak se trudim da sa njima budem što pozitivnija kako bi se što manje sekirali“- otkrila je pevačica u „DeToxic“ emisiji.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci