[acf field="pre_title"]

Bane Mojićević u emisiji „Tranquilo“ doneo sjajnu muziku i prelepu emociju!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Nedelja je dan za „Tranquilo“ – rečenica koja je postala sinonim za ovaj dan, a inače slogan emisije koja se svake nedelje od 19 časova emituje na Toxic Folk kanalu. Tijana Ranđelović iz nedelje u nedelju za svoje sagovornike bira aktuelne ličnosti sa domaće muzičke scene. Ovoga puta, ugostila je Baneta Mojićevića sa kojim nije nedostajalo ni smeha, ni emocija.

Pevač nam je pokazao svoj novi spot za pesmu „Ako nema druge“ na koju je, kako ističe, izuzetno ponosan. Bane je bio fantastično raspoložen, te ja sa Tijanom „prošetao“ kroz razne faze svoje karijere u okviru segmenta „Nešto lično“. Takođe, prisetio se svog prvog iskustva sa mikrofonom i scenom, kao i momenta kada je celo odeljenje pobeglo sa časa kako bi sa Banetom svi otišli na audiciju koja se održavala u rodnom Čačku, sada već daleke 2003.godine.

Foto: Toxic

Otkrio nam je i šta bi sad promenio kada bi mogao, koje hitove je odbio, šta privatno najviše sluša, zbog čega se kaje, kako se resetuje, kakve su mu želje i još mnogo toga. Takodje, Bane je ovom prilikom, sa zadovoljstvom izveo nekoliko numera uživo, u akustik varijanti, kojima će zasigurno oduševiti i raznežiti gledaoce.

S toga, budite večeras uz nas, na Toxic Folk kanalu i ne propustite poslednju epizodu „Tranquilo“ emisije u 2020. godini.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci