[acf field="pre_title"]

Dnevni horoskop za 31. maj: Lavovi, ne propustite ovu povoljnu priliku koja je pred vama

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Mesec u Škorpiji u osmoj astrološkoj kući, pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Marsom, simbolom akcije, što vam donosi vanredne troškove preko poslova sa strancima. Zauzeti će imati problema sa partnerom.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Sa loše aspektovanim Mesecom u sedmoj kući, preko prijatelja ili na nekom većem skupu, možete da upoznate atraktivnu, ali napornu osobu. Izazovan aspekt sa Jupiterom u vašem znaku, donosi vam vanredne troškove. Izbegavajte alkohol.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Opozicija između Meseca u Škorpiji i vašeg vladaoca Merkura, upozorava na oprez prilikom dogovora o naizgled isplativom aranžmanu. Osoba koju ste upoznali preko poslovnih kontakata želi da se vidi s vama. Osetljiv urogenitalni trakt.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u petoj kući pravi napete aspekte, koji mogu da vam donesu ljubavne, ali i finansijske probleme, naročito ako se bavite umetničkim ili zanimanjem koje ima veze sa sportom. Voljena osoba je sklon dramatizovanju.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Aspekt koji vaš vladalac Sunce danas obrazuje sa Mesecom, nepovoljno utiče na odnos sa ljubavnim partnerom, kao i sa članovima porodice. Slobodnim Lavovima može da se udvara harizmatična osoba koju su upoznali preko prijatelja.

envato

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, simbol logike, pravi napet aspekt sa Mesecom u kući biznisa, zbog čega je bolje da malo sačekate pre dogovora o realizaciji vaših ideja na poslu. Susret sa starom simpatijom budi sećanja koja vam ne daju mira.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Aspekti Meseca u Škorpiji sa vašim vladaocem Venerom, planetom novca, u astrološkoj kući posla, donose vam vanredne troškove i upozoravaju da izbegavate rizične finansijske poteze.Kvadrat sa Plutonom nagoveštava raspravu zbog ljubomore.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Mesec u vašem znaku u napetom aspektu sa Venerom, koja upravlja vašim partnerskim odnosima, donosi vam susret s nekim čije će ponašanje izazvati vašu sumnju u njenu iskrenost. Pozicija vašeg vladaoca Plutona, opominje na oprez sa finansijama.

STRELAC (23.11 – 21. 12)

Vaš vladalac Jupiter, u astrološkom polju posla, pravi napet aspekt sa Mesecom u kući ograničenja, što upozorava da se malo prirmirite kada je reč o troškovima koji vam nisu neophodni. Emotivnom partneru smeta vaša omiljenosti u društvu.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Mesec pravi izazovan aspekt sa Venerom u kući ljubavi, donoseći vam poznanstvo sa harizmatičnom ali napornom osobom. Zauzeti Jarčevi pokušavaju da postignu zajednički jezik sa partnerom. Odlaganje dogovora o isplativom poslu.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Mesec u inkonjukciji sa Venerom u kući privatnosti, nagoveštava probleme sa partnerom i članovima porodice. Iznenadno poznanstvo, u večernjim satima, s nekim ko je zbog posla prisutan u javnosti. Izbegavajte alkohol.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Izazovan aspekt između vašeg suvladaoca Jupitera i Meseca u devetoj kući, upozorava na oprez u kontaktima sa strancima. Voljena osoba pokušava da vam nametne svoj stav i mišljenje, zbog čega je moguća rasprava, koja može potrajati.

novosti.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci