[acf field="pre_title"]
Za sve čitaoce dobrog štiva!

Doris Ražnatović stiže u prestonicu!

Kao što je već poznato Doris je jedna od najčitanijih i najtraženijih pisaca novijeg doba. Autorka je tri romana “Ja sam život I”, “Ja sam život II”, “Dva lica sudbine”, a od sada i “Krila”.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

U četvratak 3. Marta tačno od 17h, ljubitelji dobrih knjiga i još boljih pisaca, imaće  priliku da uživaju u promociji najnovijeg dela “Krila”, naše poznate spisateljice Doris Ražnatović.

Doris Ražnatović, instagram

Naime, Doris će obradovati čitaoce novom knjigom u okviru izdavačke kuče “Samo korak” na čelu sa jednom od najuspešnijih žena današnjice  Biljanom Alavanjom.

Promocija će biti održana u prestoničkom restoranu, a naša vredna ekipa Toxic portala će se kao i obično naći u pravo vreme na pravom mestu.

Kao što je već poznato Doris je jedna od najčitanijih i najtraženijih pisaca novijeg doba. Autorka je tri romana “Ja sam život I”, “Ja sam život II”, “Dva lica sudbine”, a od sada i romana “Krila”.

Ne sumnjamo da će i ovaj roman naići da dobar odziv čitalaca kao i da će biti prekretnica u njenoj karijeri.

Šta će nam Doris i Biljana otkriti i kakve će nam to slatke tajne ispričati o pisanju, gledajte u novom izadnju DeToxic emisije, već u petak 04.03.2022.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci