[acf field="pre_title"]
Iva preslikana majka!

DUBRAVKA MIJATOVIĆ JE PRAVA LEPOTICA, A TEK DA VIDITE NJENU ĆERKU!

Dubravka Mijatović je glumica koja iza sebe ima mnogo uloga i veoma bogatu karijeru na filmu i u pozorištu, ali o njenom privatnom životu se malo zna. Dubravka je majka dve ćerke koje je dobila u dva braka, a ono što dodatno privlači pažnju je da su oba njena partnera zapravo kolege iz branše. Na snimanju filma "Tri palme za dve bitange i ribicu" glumica se zaljubila u četiri godine starijeg kolegu kog je znala sa studija, ali emocije su proradile na snimanju pomenutog filma. Venčali su se i dobili ćerku Ivu koja danas ima 21 godinu i neodoljivo podseća na majku.Ona je uvek u prvi plan stavljala svoju profesiju, a o privatnim stvarima bi se čulo tek ponešto.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Dubravka je majka dve ćerke koje je dobila u dva braka, a ono što dodatno privlači pažnju je da su oba njena partnera zapravo kolege iz branše.

Na snimanju filma „Tri palme za dve bitange i ribicu“ glumica se zaljubila u četiri godine starijeg kolegu kog je znala sa studija, ali emocije su proradile na snimanju pomenutog filma. Venčali su se i dobili ćerku Ivu koja danas ima 21 godinu i neodoljivo podseća na majku.

Iva je odrasla daleko od medija, nikada nije želela da se eksponira iako je ćerka poznatih roditelja.

Dubravka i Goran razveli su se ali su ostali u dobrim odnosima upravo zbog ćerke. Oboje su osnovali nove porodice. Dubravka je kasnije uplovila u vezu sa glumcem Marinkom Madžgaljem, koji nas je nažalost napustio preprano. Sa Marinkom je dobila ćerku Saru, a njihov odnos je trajao sedam godina.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci