[acf field="pre_title"]
Otkrila je i zašto ima tri imena i tri prezimena!

Ovo niste znali o Evi Ras!

"Dok sam igrala u pozorištu, mogla sam da uskačem u uloge bez probe jer sam ja te predstave gledala uživo, bile su u mojoj glavi. Razlika je samo u tome što sam ja morala da budem na sceni pred publikom. Otac i majka su se razveli pre nego što sam se ja rodila, zato imam toliko imena, Eva Marija Balaša Vagner".
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Glumica Eva Ras popularnost je stekla ulogama u brojnim kultnim filmovima i serijama, a malo ko zna kako glasi njeno puno ime i prezime. Ona je ovaj detalj otkrila u jednom intervjuu, kada je govorila o svom detinjstvu.

Eva Ras, instagram

– Ja sam kao Salvador Dali, sećam se i vremena kad sam bila fetus. U majčinoj utrobi sam imala sestru bliznakinju, koja se rodila mrtva. Kada sam progovorila sa godinu i nešto, tražila sam svoju sestru i imenovala sam je imenom Temura – ispričala je Eva jednom prilikom za Kurir.

– Zamislite one nepismene seljake u Vučitrnu, predgrađu Subotice, da slušaju bebu kako to priča, a svi znaju da sam se rodila sa mrtvom sestrom. Tražila sam je jer mi je obećala da će biti zvuk violine. Sve što su ljudi u mojoj okolini pričali, ja sam pamtila kao dete. To je bilo vreme posle Drugog svetskog rata, nije bilo struje, petroleja, ničega. Zato stalno pričam da sam rođena glumica – nastavila je ona priču, pa dodala:

– Dok sam igrala u pozorištu, mogla sam da uskačem u uloge bez probe jer sam ja te predstave gledala uživo, bile su u mojoj glavi. Razlika je samo u tome što samja morala da budem na sceni pred publikom. Otac i majka su se razveli pre nego što sam se ja rodila, zato imam toliko imena, Eva Marija Balaša Vagner – ispričala je tada Eva, a udajom za Radomira Stevića Rasa dodala je i njegovo prezime, pa je njeno puno ime Eva Marija Balaša Vagner Stević Ras.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci