[acf field="pre_title"]

TOXIC PORTAL PRENOSI! Glumac Sloba Stefanović o karijeri i izgledu! „Ta titula me malo opterećuje“!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Slobodan Stefanović (45), kog smo gledali u serijama „Istine i laži“, „Bela lađa“ i „Vojna akademija“, privlači veliku pažnju javnosti zbog svog fizičkog izgleda.

Glumac je nedavno govorio za domaće medije gde je odgovarao na razna pitanja, a prvo među njima glasilo je :

Da li je ovo najzgodniji glumac u Srbiji? Čak si i rekao da moraš da se znojiš u teretani da ti neko ne bi oteo ovu titulu.

– Prvo, ja to nisam rekao. Lepo zvuči za nekoga ko ima toliko samopouzdanja oko svog izgleda… – naveo je Sloba Stefanović prvo, pa otkrio da li smatra sebe najzgodnijim među kolegama.

Ne, ne… Kad se pojavio taj Instagram, svi smo se trudili da budemo lepi i zgodni, a sada me to malo opterećuje – rekao je Stefanović.

– Upisao sam glumu zahvaljujući Anici Dobroj, kada sam radio monolog Dostojevskog zvao sam pokojnog Boru Todorovića da mi pomogne, a onda je on gledao tekst i rekao – šta si ovo izabrao, ovo ne mogu ni ja da odigram“ – pročitala je Sanja o Stefanu, a onda ga upitala šta po njegovom mišljenju tu nedostaje.

– Dodao bih još neke uloge, njih nikad nije dosta. Dodao bih udruženje koje se bavi mentalnim zdravljem mladih, sa Minom Softić koje sam otvorio – rekao je Stefan.

 

Blic.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci