[acf field="pre_title"]

Cobi je uradio novu traku, i premijerno ćete je čuti na Music Week-u!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Dobro poznatu rečenicu kojom počinje svaka Cobijeva pesma, publika će uskoro čuti ponovo – na najnovijoj traci koju je uradio! Jedan od najuspešnijih domaćih producenata i izvođača,  novu pesmu će po prvi put izvesti na svom nastupu na Belgrade Music Week festivalu, 26. avgusta na Ušću.

Najnoviju pesmu Coby izbacuje posle skoro dve godine, i najavljuje malo drugačiju temu numere, od onih na koje je publika navikla.

Slobodan Veljković Cobi
Slobodan Veljković Cobi, foto: Marko Edge

– Tema i tekst su malo alternativniji, nadam se da će se svideti publici. Zvuk je svež, i drugačiji, kao i uvek. To je sve što za sada mogu da kažem, dođite na Music Week da čujete novu stvar, i naravno da zajedno pevamo i one starije, dobro poznate – poručuje Cobi.

Osim nove pesme, Cobi za Music Week najavljuje i vizuelno sasvim drugačiji nastup, sa scenskim i video efektima za pamćenje.

Na Cobijevom nastupu na istom festivalu pre dve godine bilo je oko 130.000 posetilaca, koji su uglas pevali hitove, poput: „Džek i Džoni“, „Samo jako“, „Leto je“ i mnoge druge…

Slobodan Veljković Cobi
Slobodan Veljković Cobi, foto: Marko Edge

Kapacitet ovogodišnjeg Belgrade Music Week festivala biće ograničen zbog Covid mera, pa organizatori iz Skymusica pozivaju zainteresovane da svoje ulaznice nabave na vreme, putem besplatne eFinity mobilne aplikacije ili na prodajnim mestima. Kako bi se smanjile gužve, novo prodajno mesto otvoreno je u centralnom holu TC Ušće. Promotivna cena redovnih dnevnih ulaznica je 490 RSD, cena Fan Pit dnevnih ulaznica je 890 RSD, a dnevna VIP ulaznica je 2.490 RSD.

Više informacija o festivalu, izvođačima i ulaznicama na sajtu musicweek.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci