[acf field="pre_title"]

DRAMA! MILI napadnut na nastupu! Srča i staklo svuda! Sve je snimljeno! Nepoznati momak se popeo na binu, a onda je nastao HAOS: “Imao je sreće što mu nisam FLAŠOM OTVORIO GLAVU!”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

U novom ekskluzivnom izdanju emisije “ShowBLIZ“, naše voditeljke, novinarke i autorke, Miljana i Nevena Arsić, ugostile su na Hype televiziji, repera Marka Milivojeva Milija.

foto:Hype
foto:Hype

Marko je eksluzivno u emisiji najavio svoj povratak na scenu nakon pauze usled tragedije koja je zadesila njegovu porodicu kada mu je poginuo otac na radnom mestu, o čemu je takođe prvi put ekskluzivno progovorio u emisiji “ShowBLIZ“.

– Brat mi je javio da mi je otac poginuo! Nisam plakao, ja retko kada plačem, baš mora da bude nešto… Ja sam sve svoje obaveze ispoštovao prema njemu. Nisam ga video 15 godina, ali nije mi falila očinska figura, imao sam majku koja je legenda i sa njom sam mogao da pričam o svemu, ali nije isto kada odrastaš, a nemaš oca, sve je drugačije kada nemaš tatu, tada mi je trebao, posle više ne, sve sam sam naučio – rekao je reper u ispovesti ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ“ .

Tokom emisije Miliju je pušten prilog tuče na jednom od njegovih nastupa, kada se nepoznati momak popeo na binu, dok je reper nastupao i napao ga.

Da li smatraš za sebe da si hrabar? – glasilo je pitanje voditeljke Nevene Arsić.
– Da, ponekad sam hrabar i više nego što bi trebalo, ne plašim se ničega, ne valja biti toliko neustrašiv – rekao je Mili, pa prokomentarisao scenu na nastupu:

– Imao je sreće što sam bio na radnom mestu, jer klub i bina su moje radno mesto, imao je sreće što nisam uzeo flašu i otvorio mu glavu – rekao je Mili, pa dodao:

– Neko je malo više popio, pa se napravio pametan, dok ga je drugar snimao i pomislio da sam ja u nekom drugom fazonu, naravno da uvek znam da odreagujem. Naravno, tu su bili moji prijatelji koji rade i moje obezbeđenje, pa su skočili naravno, ali to naravno nije snimljeno – rekao je reper u prvoj ekskluzivnoj ispovesti u emisiji “ShowBLIZ“ na Hype televiziji.

Celu ispovest repera o devojkama, rijaliti ponudama, pogibiji oca, odrastanju, zatvoru i robiji, ali i snimak napada na repera pogledajte u subotu u 18h u emisiji ShowBLIZ!

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci