[acf field="pre_title"]

EKSKLUZIVNO! Džejla Ramović u emisiji Chit Chat sa Nemanjom “Zanima me taj fenomen interesovanja za moj privatni život!?”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Mlada diva i pevačica moćnog vokala Džejla Ramović gost je ovonedeljnog izdanja emisije “Chit Chat sa Nemanjom” autora i voditelja Nemanje Kovačevića koja se emituje na programu Hype televizije nedelja u 16 časova.

Mladu i uspešnu pevačicu nemamo prilike da gledamo toliko često u emisijama ali je samo za kamere Hype televizije, Džejla otvorila dušu i pričala o detaljima kako svog privatnog tako i poslovnog života za koje malo ko zna.

Iako mlada, Džejla je na svojim leđima osetila težinu javnog posla ali se po svemu sudeći odlično nosi sa tim, širokog osmeha i pozitivnim stavom.

EKSKLUZIVNO: “Ljubav me pokreće!”

Voditelj se sa Džejlom u jednom trenutku dotakao njenog ljubavnog života, koji ne prestaje da zanima široke mase, na šta je Džejla sa osmehom odgovorila.:

“Zanima me taj fenomen interesovanja za moj privatni život!? Nemam ja tu šta da objašnjavam mnogo! Ljubav me pokreće i baš se predam! U vezi sam divna!“, rekla je pevačica.

Džejla je bez zadrške pričala i o svojim koleginicama sa kojima je upoređuju. Jedna od njih je i uspešna muzička zvezda Ilma Karahmet za koju je imala samo reči hvale:

“Drago mi je što si me to pitao. Ilma i ja se poznajemo, upoznale smo se na Oskaru popularnosti u Banja Luci. Ja nju jako poštujem i cenim, čak i njene pesme pevam na svojim nastupima. Evo baš sada kada sam dolazila slušala sam njene pesme u taksiju. Nema tu nikakvog rivalstva!”

Nemanja je upitao Džejlu sa kojom pevačicom bi volela da ukrsti glas na šta je odgovorila:

“Eto na primer Jelena Karleuša ima jako teške pesme! Pesme “Tihi ubica” i “Ne smem da se zaljubim u tebe” su mi jedne od omiljenih . Volela bih da snimim duet sa njom, bila bi to divna saradnja. Ne bi tu moralo ništa da se menja! Ja bih ostala ja, ona bi ostala ona!”
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci