[acf field="pre_title"]

HEROJ DANA: ČOVEK IZ ZEMUNA SPASIO TRUDNICU I DVOJE MALE DECE!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

U oluji koja je zadesila Beograd danas oko 14 časova čovek iz Zemuna spasio je trudnicu sa dvoje male dece.
Trudnica je novinarka Jovana Andrić koja se u trenutku užasnog nevremena našla na zemunskim ulicama sa ćerkicom Zojom(2) i sinom Lavom(8).Posle igre u parkiću mama i dvoje dece krenuli su ka kući, ali strašno nevreme ih je u tome sprečilo. Jovana je trudna trčala u rukama noseći ćerkicu, dok je sin trčao i razmišljao šta treba da rade. Lav je predložio da pokucamo bilo kome na prozor od kola. Jovana je poslušala sina i trčali su najbrže što su mogli. Stigli su do belog automobila marke Mercedes koji se u tom trenutku parkirao u blizini parka kod porodilišta u Zemunu.
Nepoznati čovek za volanom je nemisleći šta će se desiti njegovom automobilu od stravičnog grada koji je padao, rekao Jovani da uđe u auto s decom i da ne brine, prevešće ih gde god da treba.
Majka je bila u šoku, ali zahvalna što su njena deca spašena.

Foto:Promo

-Ipak ima dobrih ljudi-istakla je Jovana, pa dodala:
-Žao mi je što od šoka nisam pitala heroja današnjeg dana kako se zove, niti zatražila broj telefona, ali ovim putem želim da mu se zahvalim i poručim da mu ovu uslugu nikada neću zaboraviti! Čovek ima troje dece, najstarije dete od 9, srednje od 5 i najmlađe od 2 godine, pa je savršeno razumeo kako je nositi dete u rukama i trčati kada je žena trudna i misliti na starije dete koje trči pored tebe, a beba ti se nalazi u stomaku.Hvala mu još jednom od srca od cele moje porodice!-zaključila je Jovana Andrić.
Devojčica Zoja je u bežanju od grada i prašine ostala bez plave papučice, pa ako neko pronađe u Zemunu, znaće kojoj princezi pripada.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci