[acf field="pre_title"]

GORAN DŽELATOVIĆ AJKULA I MIODRAG DRAGIČEVIĆ OBRADOVALI DECU IZ KRAGUJEVCA NA MARAKANI

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Zahvaljujući jednom od najpoznatijih bodigardova Goranu Dželatoviću Ajkuli, osamdesetoro dece iz Kragujevca i fudbalskog kluba Spartak imalo je priliku da poseti stadion FK Crvene Zvezde i da upoznaju glumca Miodraga Dragičevića.

Svi zajedno obišli su Muzej FK Crvena Zvezda – gde su naučili nešto novo o njihovom omiljenom klubu, imali priliku da pogledaju postignuća, istoriju i trofeje ovog kluba, ali i da se druže sa Ajkulom i Mišom.

Privatna Arhiva

Goran Dželatović Ajkula nije mogao da sakrije sreću, nakon što je deci iz Kragujevca ispunio želje:

– Predivan je osećaj. Nisam očekivao da će deca biti toliko zahvalna – ali ni ovoliki broj dece. Ispunili su mi dan i ovaj dolazak u Beograd. Deca su Mišu i mene izazvala na fudbalski meč u Kragujevcu – tako da sad moram da smislim odličan tim i da se dobro pripremimo za taj meč!

Miodrag Dragičević istako je koliko mu znači podrška najmlaðe publike:

– Mnogo mi znači podrška dece jer su oni najiskrenija publika. Zbog toga je teško igrati dečije predstave – jer deca imaju iskrenu radost, lepotu života i naivnost. Srećan sam što sam imao priliku da usrećim ove mališane i to baš na Marakani.

U znak zahvalnosti, deca su Dželatoviću pripremila dres njihovog kluba na kome piše: “Ajkula”, dok je Goran deci poklonio fudbalske lopte šampion lige – čije ċe se finale ove godine održati u Londonu, kao i crveno-bele markere za sve one koje treniraju u FK Spartak u Kragujevcu.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Goran Dželatović Ajkula usrećio decu. Bodigard je 2016. godine u mestu Zhan Jiang, nadomak Gvandžoa u Kini, izgradio osnovnu školu.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci