[acf field="pre_title"]

Kumovi ukrstili glasove: Lazić i Vujić snimaju duet, a pogledajte njihove zajedničke fotografije iz mlađih dana

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Darko Lazić i Peđa Vujić rešili su da dugogodišnje prijateljstvo krunišu duetskom pesmom, koja je odavno u pripremi. Numera je odavno spremna, samo se čekao pravi trenutak da se uđe u ovaj projekat kako bi sve bilo bez greške.Peđa je za medije otkrio odakle datira njihovo prijateljstvo, kako su se okumili, ali i kako su došli na ideju oko saradnje.
– Znamo se baš dugo. Kao klinac je dolazio na naše svirke, i pre nego što je bio u takmičenju „Zvezde Granda“.

Darko Lazić i Peđa Vujić foto: Promo

Ubrzo smo se bolje upoznali u jednoj velikoj kafani u Pećincima. Tamo smo imali tu muzičarsku nedelju, jer su se okupljali svirači i pevači i pevali pesme za našu dušu!l. Ne zna se ko se više drao na onaj jadni mikrofon, a mi svi uglavnom bili „pod gasom“. Sve u svemu, bilo je super druženje. Tu je on već kao zvezda dolazio bukvalno svake nedelje. I eto, pošto smo se svi zvali „brate, bato, tebra“, on i ja odlučimo da se zovemo „kume“ i to traje i dan danas – istakao je Peđa, a potom se osvrnuo i na projekat.
– Naš zajednički prijatelj neprevaziđeni autor i umetnik Dejan Kostić došao je na ideju da ukrstimo glasove u jednom duetu, lepa lagana rumbica, tako da sam morao pet dana da pijem čajeve. Treba pevati sa Darkom, čovek ima glaščinu, i bio je i ostao jedan od naših najboljih vokala. To što sada svaka „šuša“ ima telefon i komentariše kako ko peva, koga su pojeli poroci, ko je u falšu, ne bih komentarisao.

Darko Lazić i Peđa Vujić foto: Promo

Uostalom ako bude mnogo bolji od mene u studiju, srediću da ga smanje (smeh). Šalim se naravno. Naziv pesme još nema, možda bude „kako da je zaboravim kad je nikad nisam sreo…“ Šalim se naravno, neka naša stara fora. Spot osmišljamo svi, bitno je da moja glava ne bude u prvom planu, jer se niko neće videti više i da Darko ne vozi… Jasno je (smeh) – rekao je Vujić za medije.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci