[acf field="pre_title"]

Marija Ramadanovska PLAKALA u emisiji kod Lee Kiš! Za sve je KRIV ON!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Postoje meki ljudi koji su nas napustili, ali sećanja na njih nikad neće izbledeti. Jedan od njih je Džej Ramadanovski.

Skoro da ne prođe ni jedan dan da se u nekoj od emisija ne otpeva njegova pesma. Mlađe kolege čuvaju uspomenu na njega, a oni retki pevaju njegove pesme sa toliko emocija da kadkad nekog dotaknu istom i rasplaču, što se desilo i u emisiji kod Lee Kiš.

Naime, u pomenutoj emisije je jedna od gošći bila Marija Ramadanovska, Džejeva ćerka koja je snimila svoju prvu pesmu i krenula očevim stopama. Jedan od gostiju pored nje bio je i pevač Aleksandar Zoranić,l koji je u emisiji otpevao pesmu „Vetrovi me lome“, na koju je Marija reagovala neočekivano i počela da plače.

Aleksandar Zoranić i Marija Ramadanovski, instagram

„Nisam skoro čula da neko sa toliko emocija peva tatinu pesmu. Kolega je otpevao sa toliko neke sete u glasu, da su me u jednom momentu emocije preplavile i suze su same krenule“ – rekla je Marija za naš portal.

Zoranića je očigledno ovakva Marijina reakcija iznenadila, jer smo primetili da su po završetku emisije razgovarali.

„Iskreno, bilo mi je malo neprijatno kada je počela da plače, pa sam se, pevajući u jednom trenutku zapitao da li sam trebao pevati Džejevu pesmu.č Međutim, sada mi je po završetku emisije rekla da je preplavila emocija, jer skoro nije čula da neko sa toliko žara peva Džejevu pesmu. Da se razumemo, veliki je kompliment kada ti neko kaže  da ga je tvoje pevanje razgalilo i podsetilo na nekog, posebno na takvog velikana, kakav je bio Džej“ – priznao nam je Zoranić.

Verujemo da će posle ovoga Zoranić češće pevati Džejeve pesme na svojim nastupima.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci