[acf field="pre_title"]

MUK U STUDIJU! Katarina Grujić GRCALA U SUZAMA! Jedva odgovorila na pitanje Usiljaninu!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

U sredu, 20.marta od 21h na Hype televiziji u emisiji “Pretres” autor i voditelj Stefan Usiljanin ugostio je popularnu pevačicu Katarinu Grujić.

Katarina je odgovarala na sva pitanja voditelja bez ikakvog ustručavanja.

foto:Hype

Govorila je o svom detinjstvu, odrastanju, školovanju, o svojim roditeljima, o spekulacijama vezanim za njenog oca, o greškama kroz život, usponima i padovima, o suprugu Marku Gobeljiću, o svojoj ćerki Katji, ali i o sabotaži koju je doživela na javnoj sceni.

Muk u studiju

Grujić-Gobeljić nije poznata po tome da u emisijama pokaže svoje slabe i krhke strane, ali u ovoj emisiji nije uspela da zadrži svoje emocije. U jednom trenutku Katarina je posle pitanja voditelja zaćutala i počela da plače.

U jednom trenutku Usiljanin je Katarini postavio pitanje:

“Da li Marko ima neku osobu koju je u životu izgubio koja mu je bila jako bliska, o kojoj ti je pričao?” -pitao je Usiljanin

“Koliko ja znam ne” -odgovorila je Katarina

“Mhm, ali zato imaš ti. I kada bi danas videla svoju baku iz Trstenika šta bi joj rekla ovog trenutka?” -pitao je Usiljanin

Nakon ovog pitanja voditelja, nastao je muk u studiju.

Katarina nije mogla da odgovori odmah na postavljeno pitanje, brisajući suze, dok je Usiljanin od režije zatražio maramice za nju.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci