[acf field="pre_title"]

Nedelja je upravo postala još jača: Coby, Corona i Zera specijalni gosti na Rastinom nastupu na Music Week-u 28. avgusta!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Belgrade Music Week festival počinje sutra, u petak 26. i trajaće do nedelje 28. avgusta, budući da je prvobitni prvi festivalski dan – četvrtak, zbog loših vremenskih uslova pomeren na nedelju. Festivalski program za petak i subotu ostao je nepromenjen, dok će Cobi, Rasta, Angelina, Sara Jo i Inas umesto četvrtka, nastupiti u nedelju.

Anđelina, Cobi i Tara premijerno izvode nove pesme sutra na Music Week-u
Music week, foto: Promo

Specijalno za svoj nastup na Belgrade Music Week-u u nedelju, Rasta će festivalske fanove obradovati specijalnim gostima, među kojima su Cobi, Corona i Zera. Rasta i Cobi su dvojica izvođača koji su dugi niz godina prisutni na našoj sceni, a obojica su poznati po tome da često uvode nove trendove i donose potpuno novu mešavinu različitih muzičkih žanrova. Njih dvojica imaju i dve izuzetno popularne pesme zajedno “Sreća” i “Mala” a publika Music Week festivala vrlo verovatno moći će da ih čuje uživo ovog puta.

Rasta je u svojoj karijeri sarađivao sa brojnim poznatim izvođačima, među kojima se između ostalog nalaze i Corona i Zera, te sudeći po izboru specijalnih gostiju za svoj nastup, postoje velike šanse da se sa Ušća čuju i pesme “Crni mercedes” sa Coronom i “Moj broj” sa Zerom.

Na ovogodišnjem izdanju Belgrade Music Week-a koji će biti održan od 26. do 28. avgusta, nastupiće još i 26. avgusta : DJ Mike Ride, Indodjija, Djexon i Coja, Zera, Corona & Rimski, Gazda Paja, Crni Cerak & Lacku i Nucci i Voyage, u subotu, 27. avgusta: DJ Blair Lea, IDJShowcase, Nikolija, Devito, Relja, Klon i Teodora, dok će pored Raste u nedelju, 28. avgusta na binu izaći Cobi, Sara Jo, Angelina i Inas.. Festivalski program počinje svakog dana u 19 časova.

Od danas su u prodaji ulaznice sa novim cenama, te tako mogu da se nabave regularne dnevne ulaznice po ceni od 890 dinara, FAN PIT dnevne ulaznice 1.090 dinara, dok VIP dnevna ulaznica iznosi 1.590 dinara. U prodaji je i regularan paket ulaznica koji košta 1.690 dinara, ali i VIP paketi ulaznica koji su 3.390 dinara. Karte mogu da se nabave putem besplatne aplikacije eFinity, koja je dostupna za preuzimanje za IOS i Android, kao i online, putem efinity.rs, ali i putem direktne fizičke prodaje na prodajnom mestu u TC Ušće.

Ove ulaznice biće aktuelne i za vreme trajanja festivala, a moći će da se kupe i na ulazu. Više informacija o ulaznicama na musicweek.rs/tickets.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci