[acf field="pre_title"]

RASPRODATOM ARENOM U BUDIMPEŠTI, HAUSER ZAPOČEO PRVU SAMOSTALNU EVROPSKU TURNEJU

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Senzacionalnim muzičkim spektaklom pred 12.500 ljudi u László Papp Budapest Sports Areni, započela je “REBEL WITH A CELLO“ evropska turneja koja 24.10.2023 dolazi i u beogradsku Štark Arenu.

Svetski poznati violončelista HAUSER važi za jednog od najvećih svetskih instrumentalista 21. veka, koji je zahvaljujući izvodjenju kultne pesme “Smooth criminal“ lansiran u sam vrh muzičke kulture modernog doba. Međunarodna zvezda s violončelom spaja nespojivo, njegov široki muzički repertoar seže od klasičnih tonova Čajkovskog pa sve do modernih ritmova poput Lady Gage, koji zabavljaju današnje mlade generacije. Svoju strast i ljubav prema klasičnom instrumentu prenosi na milione obožavatelja širom sveta, čemu svedoče i rasprodate arene u najvećim svetskim metropolama. Uz muzički, talent koji ga je vinuo među najveće muzičare današnjice je jedinstvena sposobnost komuniciranja kontrastnih stilova i emocionalnih tema te spajanje esencija ljubavi, strasti, senzualnosti, romantike i rokerskog plesnog stila u umetnost. Sa preko milijardu strimova na različitim platformama i milionskim brojem pratilaca na društvenim mrežama, HAUSER je svrstan rame uz rame sa planetarno popularnim muzičarima.

Foto: Promo
Foto: Promo

Nedavno je za mađarsku publiku održao koncert u rasprodatoj László Papp Budapest Sports Areni za koju su se tražile karte više. Osim saobraćajnog kolapsa koji su izazvali HAUSEROVI obožavatelji, 12.500 srećnika uživalo je u spektaklu i melodijama koje su orile arenom u glavnom gradu, Budimpešti. Nezaboravnim muzičkim iskustvom najavio je prvu samostalnu evropsku turneju “REBEL WITH A CELLO“, u kojoj će uživati zaljubljenici kombinacije klasične i moderne muzike hrvatskog virtuoza širom Europe. Uz pratnju 20 muzičara iz celoga sveta, dinamični violončelista osvojiće pozornice Francuske, Velike Britanije, Španije, Italije i ostalih zemalja. Evropljani s nestrpljenjem iščekuju veličanstven nastup muzičkog velikana koji se upisao duboko u srca istih nesvakidašnjim interpretacijama velikih hitova.

Foto: Promo

Bogata muzička lista sastoji se od klasične, filmske i moderne muzike, koja će podići na noge i razigrati publiku te osigurati da ponovno proživi nostalgične trenutke i emocije vezane za određene kompozicije. Strast i drama evocirani od strane HAUSERA i prepoznati od strane struke i publike, još jednom će osvojiti evropska srca i ujediniti različite generacije ljubitelja muzike. Beograđani i beograđanke imaće priliku da 24.10.2023. uživaju u veličanstvenom nastupu u Štark Areni i iz prve ruke dožive muzički spektakl o kom će se dugo pričati.

Premijeru celokupnog koncerta iz mađarske metropole možete pogledati u nastavku, a ostale zanimljivosti o muzičkoj avanturi i novosti vezane za nastupe, na službenom Instagram profilu.

(Napomena: molimo Vas da video spot na svom portalu objavite putem embed koda
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci