[acf field="pre_title"]
Hana Huljić u sasvim novim bojama u novom singlu “Colours”!

Trudna Hana Huljić objavila novu pesmu i spot!

Porodica Huljić- Graše uskoro će se povećati za još jednog člana, a da nagrade ostaju u porodici, dokazuje i to da je pop hitom godine proglašena 'Inamorana' Tončija Huljića, Madre Badesse i Petra Graše, a titula hit autora je pripala Vjekoslavi i Tončiju Huljiću.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ćerka Tončija Huljića i buduća supruga Petra Graša ne oglašava se često na Instagramu,ovoga puta imala je dobar razlog.

Nana Huljić, foto:Promo

Trenutno najpopularnija žena u Hrvatskoj Hana Huljić na društvenim je mrežama obznanila kako je izašla njena nova pesma.

Hana Huljić alias Hana Who objavila je svoju petu kantautorsku pesmu pod nazivom “Colours”. Osim Hane, na pesmi je radio i Ivan Pešut u ulozi aranžera.

Prošle nedelje na u Zagrebu održana je dodela nagrada Cesarica.

Petar Grašo s pesmom „Jel’ ti reka ‘ko“ osvojio je Cesaricu za Hit godine!

Hana Huljić, foto:Promo

Porodica Huljić- Graše uskoro će se povećati za još jednog člana, a da nagrade ostaju u porodici, dokazuje i to da je pop hitom godine proglašena ‘Inamorana’ Tončija Huljića, Madre Badesse i Petra Graše, a titula hit autora je pripala Vjekoslavi i Tončiju Huljiću.

Vest o prinovi jako je obradovalo Hanine njezini roditelje Tonči i Vjekoslava Huljić.

„To je nešto predivno. Još moram malo doći k sebi. To je kada vam život ostavlja zamotane darove s mašnama i svako malo pronađete paket, otvorite ga i pronađete takvo nekakvo iznenađenje. Ovo je bilo najljepše iznenađenje“ -izvjavili su ponosni deda i baka.

Petar Grašo će se družiti sa Beogradskom publikom za Dan zaljubljenih i to u prestižnom Beogradskom hotelu “Hilton” ali Hana neće biti sa njim jer su trenutno poslednje pripreme za njihove venćanje…
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci