[acf field="pre_title"]
USKORO!

ŽIVOTNA PRIČA DALIBORA ANDONOVA GRUA!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Uz više od 10 sati materijala razgovora, sa više od 40 sagovornika, prijatelja, kolega, saradnika, ljudi koji su bili deo muzičke, sportske i životne priče Dalibora Andonova Grua – u pripremi je dokumentarni serijal, čiji vam samo jedan segment predstavljamo tizerom.

 

Projekat na kom se radi godinu dana, uskoro će dobiti i finalnu verziju. Obuhvatiće ne samo biografiju, već celu jednu eru muzike, duha Beograda, rađanja rep kulture i razgranavanje scene koja je u najtežim vremenima mogla da parira mnogima na svetskom nivou, po izrazu, zvuku i porukama koje se šalju.
Gru je bio pionir toga i premijerno za njegov rođendan, 8.marta, predstavljamo vam samo segment serijala koji će zaokružiti priču o čoveku za kog su mnogi sagovornici rekli slične ili identične reči – „tata rep scene“.
Veliku zahvalnost upućujemo svima koji su bili deo serijala, njihove reči i anegdote o druženju, muzici, rep kulturi, snimanju, koncertima, ekstremnim sportovima, Partizanu, košarci i antologijskim spotovima, samo su potvrda reči da – Gru tu je! 
Autori dokumentarnog serijala: Bojan Vinulović i Rennè Miskolci
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci