[acf field="pre_title"]

Tanja Savić: Dve decenije na vrhu! Predstavljen novi album i najavljena Beogradska arena!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Balkanska zvezda Tanja Savić svoju karijeru započela je pre tačno dve decenije na sceni muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Čim je kročila na istu, svojim glasom, ali i pojavom pobrala je simpatije publike. Ubrzo je usledio i album prvenac sa ključnom pesmom “Tako mlada”.

Shodno tome, nije joj mnogo trebalo da postane miljenica naroda. Hitovi poput “Minut ljubavi”, “Igračka”, “Zašto me u obraz ljubiš”su se redjali, a Savićeva je svakim novim studijskim albumom zadavala domaći zadatak kolegama sa estrade. Pored emocije u pesmama, Tanja je prepoznatljiva i po visokobudžetnim spotovima koji daju posebnu notu njenom radu.

Tanja Savić, foto: Časlav Vukojčić

Ove godine pevačica slavi mali jubilej, 20 godina uspešne karijere i postojanja na javnoj sceni. Te je odlučila da svojoj publici pokloni novi album pod nazivom “Lečim se životom” sa čak deset pesama, ali to nije sve. Veliki beogradski koncert vernoj publici prirediće već u oktobru. Kako se za sve Tanjine nastupe traži karta više, došao je trenutak da svi dobiju svoje mesto u publici. Pevačica je jedna od retkih koja je ostala dosledna sebi, te nema sumnje da sledi pravu spekakl!
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci