[acf field="pre_title"]
VELIKA ISPOVEST NATAŠE NINKOVIĆ!

Glumica otvoreno o poslu, deci i POROKU!

Nataša se nikada nije povijala i glasno je iznosila stavove. Boli je nepravda i na nju nikada ne može da se ogluši. Sebe opisuje kao nekog ko ume druge da sluša i u čijim gestovima uživa.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Glumica Nataša Ninković svojim privatnom životu šarmom i harizmom nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Nataša se nikada nije povijala i glasno je iznosila stavove. Boli je nepravda i na nju nikada ne može da se ogluši. Sebe opisuje kao nekog ko ume druge da sluša i u čijim gestovima uživa.

– Ja sam veliki romantik. Ali, više su meni priređivali takve trenutke, što sam nekako i očekivala – kaže Nataša Ninković za crnogorsku „Graciju“ i otkriva šta je povređuje:

– Nepravda u svakom obliku. Povređuju me razne stvari, izdaja, nelojalnost, zavist, tj. njene posledice u obliku laži i pohlepe. Nečasni motivi zakamuflirani u tzv. ljubav ili drugarstvo. Volim jasne i čiste odnose i uglavnom takve imam, ali potkradu se zablude i greške.

Na pitanje koja je vrlina danas zaboravljena, Nataša smatra da su to poštenje i lojalnost.

– I kad se desi, često ga preimenuju u naivnost, da ne kažem glupost. Jer, lični interes je iznad svega – istakla je ona.

Prema njenim rečima glumačka zrelost joj je donela nešto što zovu zanat.

– I nesigurnost je nestala, pa češće dolazim, kad to okolnosti dozvole, do „igre“, što je najlepše u našem poslu. Naravno da mi je stalo i da to dopre do gledaoca, ali rukovodim se isključivo sopstvenim osećajem i ukusom. To se isto dešava i na privatnom planu, pošto je to povezano i reflektuje se jedno na drugo. Koliko mi privatno iskustvo, direktno ili indirektno, pomaže za glumu, nekad mi se čini da su karakteri koje igram, komadi kojima se bavim mnogo više uticali na moj lični karakter – rekla je ona i dodala:

– Ja sam neko ko je uvek, na neki način, birao šta će da igra. Ali, i to je na neki način privid, jer birate od onoga što vam je ponuđeno. Pre svega me interesuje samo štivo, pa potom ko to režira, ko su partneri. Partner je mnogo bitan u našem poslu, jer gluma je pre svega timska igra, tako da bez partnera ne postojite. A i kriterijumi su se promenili, ne toliko kod mene, koliko ih je promenilo vreme u kome živimo. Jedva raspoznajete šta je uspeh, a šta neuspeh! U tom konglomeratu svega i svačega što nam je ponuđeno, sve nađe svoju publiku i proglasi se recimo „gledanim“, što naravno ne znači kvalitet, jer naša publika nije negovana dubokim sadržajima. Naprotiv, godinama se radilo na nečemu što zovemo „laka zabava“. Mislim da nikada nije bilo teže izboriti se za neke visoke, nekad podrazumevajuće, kriterijume.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci