[acf field="pre_title"]

Kakav to odnos ima majka Maje Ognjenović sa zetom Danilom Ikodinovićem?

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Majka Maje Ognjenović, Bosa, u razgovoru otkrila je da je Maja rođena kao treće dete u porodici i da je samim tim bila mezimica. Talentovana za sport, Maja je od malih nogu ređala uspehe, a podrška roditelja nikada nije izostala.

Međutim, mnogi su se pitali da li je Maja imala podjednaku podršku i kada je roditeljima saopštila da je njen emotivni izabranik Danilo Ikodinović, čovek koji iza sebe već ima dva braka i dve ćerke, Anđelu i Hanu.

– Kad je Maja rešila svoj emotivni status sa Danilom Ikodinovićem, tu mi nismo imali šta da kažemo. To je njen izbor – rekla je Bosa Ognjenović i dodala da joj je Dača oduvek bio omiljeni vaterpolista.

– Prvi zvaničan susret sa njim bio je u Danilovom restoranu. Pazite kakva je to sudbina, njega sam izdvajala u toj generaciji vaterpolista. Izdvajala sam uvek Ćirića i Danila, i eto on je dopao da mi bude zet. I ne žalim se, Maji je lepo. Danilo je razume – zaključila je majka Maje Ognjenović koja sa zetom ima korektan odnos.

Na pitanje voditelja kako uspeva da sačuva svoj brak s obzirom na to da su njen suprug Danilo Ikodinović i ona često razdvojeni, Maja je svojevremeno rekla:

– Veći deo vremena je u Turskoj i ja sam najsrećnija kada smo zajedno. Kada me pitaju drugarice da li mi prija veza na daljinu, jer ljudi često kažu da u tome ima i nečeg dobrog, ja se čudim jer za mene u tome nema ničeg lepog – iskreno je rekla odbojkašica.

– Mi smo veoma slični. On to nerado priznaje, ali ja sam njemu prišla. Pratila sam ga na Tviteru i svaka njegova objava me je zasmejavala pa sam jednog dana rešila da mu pišem, a i često smo pravili proslave i izlazili u njegovu nekadašnju kafanu. Tako je sve i krenulo. Dok ga nisam upoznala nisam verovala u ono „kliknuli smo na prvu“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci