[acf field="pre_title"]
Kanje želi da se pomiri sa Kim?

Kim podnela zahtev za promenu imena i prezimena!

Kanje Vest ne krije da želi da se pomiri sa svojom suprugom Kim Kardašijan, a sada ju je na koncertu i javno pozvao da mu se vrati.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Kanje je s reperom Drejkom održao humanitarni koncert, a na koncertu je bila i Kim. Vest je promenio stihove jedne svoje pesme na veliko oduševljenje publike.

– Želim da pobegneš natrag meni, upravo ti, Kimberli“, glasio je nadodani Kanjeov stih, zbog kojeg je hešteg #kimberly trenutno jedan od najpopularnijih na društvenim mrežama.

Deo fanova na društvenim mrežama oduševljen je reperovom gestom, dok drugi deo smatra da Kim ovo ne bi trebalo da pokoleba.

– Kim, da nisi slučajno pala na to, ova pesma uopšte nije napisana za tebe! – napisala je jedna korisnica na Tvitera, aludirajući na to da je pesma napisana za Kanjeovu bivšu devojku Amber Rose.

Samo nekoliko sati nakon koncerta, Kim je navodno predala zahtev za legalnim razdvajanjem, prema kojem bi i dalje bila udata za repera, ali bi zakonski živela odvojeno od njega. Ako sud to odobri, pitanje starateljstva i zajedničke imovine bilo bi odvojeno od njihovog bračnog statusa. Takođe, navodno je podnela zahtev da joj se prezime Vest ukloni iz imena, prenosi TMZ.

Ovo Vestu nije prvi javni vapaj za pomirenjem, pa je tako nedavno na Instagram storiju objavio fotografiju poljupca s Kim, uz koju je napisao:

– Moram se vratiti kući! – prenose američki mediji.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci