[acf field="pre_title"]
KALINA KOVAČEVIĆ ŽIVI SAMA S DVOJE DECE!

Ko pomaže Kalini Kovačević oko njenih mezimica?

Otkrila da li Ljiljana Blagojević čuva njene ćerke, a progovorila je i o udaji.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Poznata glumica Kalina Kovačević priznaje da često pozove mamu Ljiljanu Blagojević kada treba da se pripaze ćerke Miona i Anika.

Kalina je fokusirana na pozorišne predstave, ali kada je slobodna svaki trenutak provodi sa ćerkama Mionom i Anikom. One su joj pokretači i daju joj vetar u leđa. Njene mezimice su centar sveta šarmantnoj glumici, pa kada mora da se rastane sa njima zbog poslovnih obaveza, kako kaže, uvek potraži pomoć od mame, Ljiljane Blagojević.

– Kada imam obaveze, tu je baka servis uvek – kaže kroz osmeh Kalina, kojoj je drago što je reditelji u poslednje vreme često angažuju u epohama.

– Volim epohe. Prijaju mi – rekla je ona.

Na pitanje da li sada ide na kastinge za uloge u serijama i filmovima, Kalina odgovara:

– Drugačije je sada. Drugačije funkcionišu stvari. Postoje veliki kastinzi i kastinzi gde idu već afirmisani glumci gde reditelj ne može da se odluči između dve, tri glumice. I da, tada uvek idem, jer tako stvari funkicinišu. Ali na ove velike kastinge naravno da ne. Kada se dokažete i imate iza sebe karijeru kakvu ja imam to zaista nije potrebno.

Kalina je ranije istakla da smatra kako u Srbiji žene koje imaju decu etiketiraju da moraju da se udaju.

– Nisam udata. To je neverovatno, u Srbiji kada rodite vanbračno dete vas etiketiraju da morate da se udate. Ne vidim razlog zašto mi koji nismo venčani, a imamo decu, moramo da budemo u braku. Iz prvog braka, jednog jedinog koji sam imala, rodila sam Mionu, iz druge zajednice vanbračne sam rodila Aniku – rekla je Kalina.

– Sama živim sa dvoje dece i nije mi jasno zašto bih morala da budem udata i da imam supruga. Ne, nemam i mnogo sam srećna sa dve ćerkice – rekla je ona tada u emisiji “Šok tok” i dodala:

– Ne pričam o svom privatnom životu, nikad nisam ni pričala, jer smatram da on nije nešto posebno zanimljiv. S obzirom na to da se bavim javnim životom volela bih da ukazujem na druge stvari, ne da iznosim svoj prljav veš.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci